چین ماه را روی زمین شبیهسازی کرد
چین اتاقک شبیهسازی شدهی ماه را برای آمادهسازی فضانوردان برای فرود روی قمر زمین ساخت. این کشور قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ فضانوردانش را به ماه برساند
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، دانشمندان چینی یک اتاقک برای شبیهسازی شرایط روی سطح ماه ساختهاند تا به آماده سازی این کشور برای اکتشافات آینده در ماه کمک کند.
این محفظهی خلاء که به طور ویژه طراحی شده است دارای یک تفنگ الکترونی برای تولید گرد و غبار با بار منفی، چراغهای دوتریوم برای ایجاد پرتوهای فرابنفش برای تولید بار الکتریکی مثبت با ولتاژ پایین و یک صفحه ارتعاشی برای شبیهسازی گرد و غبار در هوا است.
دانشمندان در این مرکز شبیهسازی با ذرات غباری که خواصی مشابه ذرات موجود در ماه دارند، ساختهاند. این عناصر در کنار هم محفظهای ایجاد میکنند که امکان آزمایش مواد و وسایل را در شرایط شبیهسازی شدهی ماه فراهم میکند.
این تاسیسات توسط موسسه فناوری هاربین(HIT) مستقر در شهر هاربین در استان هیلونگ جیانگ در شمال شرقی چین توسعه یافته است.
لی لییی رئیس موسسه محیط زیست فضایی و علوم مواد در موسسه فناوری هاربین میگوید: شبیهساز جامع سطح ماه که قادر است چندین محیط بسیار شبیه به شرایط واقعی ماه را شبیهسازی کند، به ما کمک میکند مکانیسم تشکیل غبار ماه در چنین محیطی و اثرات آن بر فضاپیماها، لباسهای فضایی و فضانوردان را درک کنیم.
لی ادامه داد: در اتاق آزمایش، ما میتوانیم شش نوع اصلی از عوامل محیطی را شبیهسازی کنیم. این یک مرکز آزمایشی است که میتواند بیشترین عوامل محیطی را شبیهسازی کند و عملکرد جامعی شبیه به محیط واقعی فضایی در جهان دارد.
یک دانشمند برجسته چینی ماه گذشته گفته بود که چین در حال کار برای فرود فضانوردان روی ماه پیش از سال ۲۰۳۰ است. این کشور روی سختافزارهای مورد نیاز برای این ماموریت از جمله یک موشک جدید، یک فضاپیمای نسل جدید برای فضانوردان و یک سطحنشین کار میکند.
انتهای پیام
این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید
منبع:ایسنا