پاسخ ها: 0
من با یک مسئله بحرانی روبرو هستم. هر زمان که تغییراتی در وب سایت ایجاد می کنم و آن را منتشر می کنم و می خواهم تغییرات را بررسی کنم، من را به قسمت جلو هدایت می کند. مشکل این است که دیگر نمی توانم در داشبورد وردپرس بمانم و برای ایجاد تغییرات باید دوباره لاگین کنم. کسی هست که بتونه در این مورد به من کمک کنه
مشاهده پاسخ های این مطلب
———————————————
این مطلب از سایت انجمن وردپرس گردآوری شده است و کلیه حقوق مطلق به انجمن وردپرس می باشد در صورت مغایرت و یا بروز مشکل اطلاع دهید تا حذف گردد
منبع: انجمن وردپرس