اخبار سایت

سقوط شی فلزی مرموز بر روی سقف یک خانه در فلوریدای آمریکا



الخاندرو اوترو، صاحبخانه، در این باره گفت: «چیزی پشت‌بام خانه را شکافت و دو سوراخ بزرگ در سقف و همینطور روی زمین ایجاد کرد.»

او اضافه کرد: «صدای فوق‌العاده‌ای داشت. نزدیک بود به پسرم بخورد. او دو اتاق آن‌طرف‌تر بود و از روی صدا متوجه اصابت شیء به خانه شد».

کارشناسان می‌گویند محتمل‌ترین توضیح برای چنین شیءای این است که این تکه استوانه‌ای شکل، بخشی از ایستگاه فضایی بوده است. فرماندهی فضایی ایالات متحده ورود یک قطعه زباله فضایی را بر فراز خلیج مکزیک در مسیری به سمت جنوب غربی فلوریدا در ساعت ۲:۲۹ بعد از ظهر آن روز ثبت کرده است، درست پنج دقیقه قبل از اینکه دوربین امنیتی مداربسته خانه صدای سانحه را ضبط کند.

جاش فینچ، یکی از سخنگویان ناسا، گفت که این سازمان شیء را تحویل گرفته و مهندسان در مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا در حال کار هستند «تا منشا آن در سریع‌ترین زمان ممکن مشخص شود». اگرچه برخی از کارشناسان فضایی معتقدند که از همین الان پاسخ را می‌دانند.

یک محفظه ۲.۹ تنی که برای ارتقای باتری در ایستگاه فضایی بین‌المللی استفاده می‌شد، در مارس ۲۰۲۱ از این مرکز جدا شد. این قطعه به لحاظ وزن بزرگترین قطعه‌ای بود که تا کنون از این ایستگاه در مدار جدا شده و قرار بود بین ۷ و ۹ مارس «ورود مجدد کنترل‌نشده‌ای» به زمین انجام دهد.

جاناتان مک‌داول، اخترشناس دانشگاه هاروارد، در آن زمان در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشته بود: «محفظه با ورود مجدد به طور کامل از بین نخواهد رفت و احتمالاً حدود نیم تُن از قطعات آن به سطح زمین برخورد خواهند کرد.»

این باتری‌ها متعلق به ناسا هستند، اما روی سازه‌ای که توسط آژانس فضایی ژاپن به فضا پرتاب شده بود نصب شده بودند. آژانس فضایی اروپا که آن را به هنگام سقوط آن زیر نظر داشت گفته بود «هرچند ممکن است برخی از قطعات به زمین برسند، با این حال خطر تلفات و احتمال اصابت آنها به یک فرد بسیار کم است.»

این آژانس وابسته به اتحادیه اروپا با بیان اینکه ورود مجدد کنترل‌نشده غیر معمول نیست، در بیانیه خود آورده است: «تقریباً هر هفته یک شیء فضایی بزرگ به روش طبیعی وارد جو می‌شود و اکثر قطعات آن قبل از رسیدن به سطح زمین می‌سوزند.»

اوترو، صاحبخانه، با اشاره به اینکه در ابتدا پیام‌هایش برای ناسا بی‌پاسخ مانده بودند گفته است می‌خواهد بداند خسارت خانه‌اش را چه کسی پرداخت می‌کند؟

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا