فناوری های نوین

۱۰۷ طرح فناوری به دانشگاه های علوم پزشکی سپرده شد



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، دکتر یونس پناهی در نشست مجازی معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور با تاکید مضاعف بر تولید علم و فناوری، رشد تولید و مرجعیت علمی، تصریح کرد: انتظار می‌رود معاونین تحقیقات و فناوری شتاب تولید علم را مورد توجه ویژه قرار دهند.

وی افزود: نمودارهای شاخص تولید علم به‌رغم اینکه نشان دهنده شتاب در تولید علم کشور است ولی باید به روند رشد و شتاب تولید علم در منطقه نیز توجه داشته و بر اساس آن برنامه‌ریزی مدون انجام داد. همانگونه که هر جا که خواسته‌ایم و اراده شده، هدف محقق شده است اینجا هم باید تمام توان کشور به کار گرفته شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه اصلاح روندهای نادرست باید در اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: توجه به نیروی انسانی در این فرآیند می تواند مثمرثمر باشد. ضمن اینکه مباحث حمایت مالی نیازمند آشنایی با قوانین و زیرساخت‌هاست.

پناهی با ذکر این نکته که هدف فعال‌سازی هیات علمی خاموش نیست، یادآور شد: بلکه هدف ما رشد کشور است و برای رسیدن به این مهم باید مشارکت همه جلب شود. باید آن عضو هیات علمی هم تمایل داشته باشد در غیر اینصورت تمام تلاش‌ها موقتی خواهد بود. ولی در این راه شایسته است افرادی که تلاش می‌کنند از سوی معاونین دانشگاه‌ها و وزارت بهداشت حمایت شوند. همینطور مشکلات و زیرساخت‌ها شناسایی و حل شوند. باید دید چرا عضو هیات علمی یا مرکز تحقیقاتی یا برخی پژوهشگاه‌ها در طول سنوات خاموش بوده‌اند.

وی با بیان اینکه مقوله فناوری از ابتدا جزو برنامه‌های دولت سیزدهم قرار داشت است، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته به رغم منابع محدود توجه ویژه‌ای به مسئله فناوری سلامت معطوف شده است چه از جهت برگزاری رویدادهای فناورمحور یا تکمیل زیست بوم فناوری و چه از طریق دادن امتیاز ارزشیابی و بودجه تمام توان به کار گرفته شده است.

وی در ادامه به طرح های فناورانه واگذار شده به دانشگاه ها اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۰۷ طرح فناوری به دانشگاه سپرده شده است، هیچ طرحی نباید از قلم بیفتد، انتظار می‌رود همه در زمان تعیین شده انجام و اجرا شود.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در خصوص ارزشیابی دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی تصریح کرد: ارزیابی دانشگاه‌ها باید سالانه بازبینی شود قابل قبول نیست یک فرمت ارزیابی ۲۰ سال لحاظ شود. هر سال موضوعات و محورهای مختلفی حائز اهمیت است، ضمن اینکه پیشرفت علم و ابزارهای نوین در دسترس قرار می‌گیرد که می‌تواند مسیرهای جدیدی را ایجاد کند.

پناهی بر ضرورت حضور معاونین تحقیقات دانشگاه‌ها در هیات جذب تاکید و عنوان کرد: پیگیری‌هایی انجام شده تا معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه‌ها در هیات جذب صاحب کرسی شوند البته در حال حاضر مشورت‌های لازم از سوی معاونین به اعضای هیات جذب داده می شود ولی شایسته است که به صورت رسمی کرسی اختصاص داده شود.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا