اخبار سایت

۵ ویژگی اندروید که در سفر نباید فراموش کنید


رفتن به سفر و کمپینگ راه مناسب بسیاری از افراد برای گریز از زندگی روزمره و آمیخته شده با فناوری است. اما برخی از همین ابزارهای گوشی‌های هوشمند می‌توانند بر ارزش سفر‌ ما بیفزایند و آن را مفیدتر و دلچسب‌تر کنند.

گوشی هوشمند، بی‌ادعاترین و در عین حال همه‌کاره‌ترین ابزاری است که زندگی ما تا حد زیادی وابسته به آن شده است. گوشی‌های اندرویدی پس از چندین سال از دستگاه ارتباطی صِرف به دستگاهی با ویژگی‌هایی مفید که بسیاری از آنها را احتمالا نمی‌دانید، تبدیل شده‌اند.

از کمک به شما برای برنامه‌ریزی و انتخاب بهترین مسیر، تا دسترسی به خدمات اضطراری در شرایط پیچیده؛ پنج روش وجود دارد که می‌توانید از گوشی اندرویدی‌تان در سفر بعدی‌ استفاده کنید و مسافرتتان را به تجربه لذتبخش‌تر و راحت‌تر تبدیل کند.

نکته مهم این است: اگر چه اکثر قابلیت‌هایی که در ادامه درباره آنها صحبت خواهیم کرد، قابل اجرا در تقریباً هر دستگاه اندرویدی هستند، برخی از گوشی‌ها این ویژگی‌ها را به‌طور پیش‌فرض در سیستم عامل دارند و برخی دیگر شاید نیازمند نصب برنامه‌های کاربردی یا خدمات شخص ثالث برای پیگیری باشند. 
 

نقشه‌های آفلاین را قبل از سفر دانلود کنید

سهولت مسیریابی، سهمی بزرگ در سفر کمپینگ لذت‌بخش دارد. برنامه‌ریزی پیشاپیش درباره سفرتان با جست‌وجوی مقصد‌تان برای خدمات اضطراری و جاذبه‌های محبوب در اطراف موجب  می‌شود که از زمان به صورت مفید استفاده کنید و به جای پرسه زدن در طول سفر بر تفریح تمرکز کنید.

با آفلاین کردن منطقه‌ای که مقصد بازدید شماست، دیگر نیازی به نگرانی درباره اتصال ناقص اینترنت برای پیمایش مسیرها و یافتن استراحتگاه‌ها در آن حوالی را ندارید.
گوگل‌مپس یکی از این سرویس‌هاست که از طریق آن، می‌توانید نقشه‌های آفلاین را دانلود کنید. می‌توانید این کار را با راه‌اندازی برنامه، ضربه زدن بر تصویر نمایه‌تان در سمت راست بالای صفحه، مسیریابی در نقشه‌های آفلاین > انتخاب کردن نقشه خودتان، برگزیدن منطقه مطلوب‌تان و ضربه زدن بر «دانلود» انجام دهید. می‌توانید در هر زمان به این نقشه‌ها دسترسی داشته باشید و حتی می‌توانید در حین پیمایش بدون وای‌فای و داده تلفن همراه، مقداری مناسبی از نیروی باتری را حفظ کنید.

 

 

از گوشی هوشمند‌تان به‌عنوان قطب‌نما استفاده کنید

 
چیزی رضایت‌بخش‌تر از به‌کار‌گیری قطب‌نما برای جهت‌یابی صحیح در فضای باز نیست. برای این کار، بهترین وسیله، گوشی‌تان است. تقریباً هر گوشی هوشمند اندرویدی مجهز به مغناطیس‌سنج است، یعنی حسگری که می‌تواند جهت و قدرت میدان‌های مغناطیسی زمین را برای تعیین جهت بسنجد.

وقتی که تلفن‌تان را می‌چرخانید، اکثر برنامه‌های مسیریابی مانند گوگل‌مپس واکنش پویایی نشان می‌دهند. با این‌که اکثر گوشی‌ها سخت‌افزار لازم را دارند اما برنامه‌ای اختصاصی که بتواند این حسگر را به کار گیرد از پیش بارگذاری نشده است. خوشبختانه در پلی‌استور، برخی از بهترین برنامه‌های کاریردی قطب‌نما هستند که می‌توانید در دستگاه اندرویدی‌تان تست کنید. معدودی از این برنامه‌ها برای ارائه اطلاعاتی مانند فشار هوا، ارتفاع و غیره سنگ بسیار مفید هستند.
 

جزئیات اضطراری خود را از پیش پیکربندی کنید

هر چقدر هم که کمپ کردن سرگرم‌کننده باشد، همیشه احتمال بروز اشتباه وجود دارد. رعایت شیوه‌نامه‌های ایمنی در حین حرکت در ناهمواری‌های چالش‌برانگیز ضرورت دارد و در صورت بروز مشکل، همیشه کمک‌های اولیه در دسترس است. در مواقع اضطراری  که نمی‌توانید با کسی تماس برقرار کنید، گوشی‌تان مانند یک مشکل‌گشا عمل می‌کند. می‌توانید تماس‌های تلفنی اضطراری را مستقیماً از صفحه قفل تلفن‌‌تان برقرار کنید.

همچنین، ویژگی ایمنی شخصی گوگل به‌مثابه عملکردی است که می‌تواند بسیار مفید در مواقع اضطراری باشد. برای تنظیم آن، به تنظیمات > ایمنی و اضطراری بروید و اطلاعات پزشکی و مخاطبان اضطراری‌تان را بیفزایید. این جزئیات عبارتند از مشخصاتی مانند نام، تاریخ تولد، گروه خونی و هرگونه حساسیت و هر کسی می‌تواند در مواقع اضطراری بدون نیاز به گشودن قفل گوشی به این اطلاعات دسترسی یابد. همچنین، مطمئن شوید که «سرویس موقعیت اضطراری» را فعال کرده باشید. این ویژگی به‌طور خودکار، مکان کنونی‌تان را هنگام تماس یا پیامک با شماره اضطراری ارسال می‌کند.

 

 

محافظ باتری را روشن کنید

 
در دل طبیعت که غالبا امکان شارژ مداوم گوشی نیست، باید از باتری گوشی‌تان، نهایت استفاده را ببرید. چک نکردن پیام‌ها بطور مرتب، تصمیم خوبی است که صرفه‌جویی در مصرف باتری را به دنبال دارد، ضمن اینکه باعث می‌شود بدون پرت شدن حواستان از آرامش طبیعت لذت ببرید. در نظر داشته باشید که کاربرد دراز‌مدت خدمات مسیریابی با روشنایی بالای صفحه نمایش، مطمئناً عمر باتری آن را کاهش می‌دهد.

غیرفعال کردن حالت “صرفه‌جویی” در باتری موجب می‌شود سایر ویژگی‌های پرمصرف گوشی، از جمله به‌روزرسانی برنامه‌ها بصورت خودکار، و خدمات مکان‌یابی به‌صورت غیرفعال درآیند. توجه به این گزینه‌ها این امکان را می‌دهد که زمان طولانی‌تری از شارژ مجدد بی‌نیاز شوید. اکثر گوشی‌های اندرویدی دارای حالت فعال و غیرفعال کردن سریع محافظ باتری هستند که می‌توانید با کشیدن انگشت به پایین از پنل اعلان به آن دسترسی یابید.
سرانجام، توصیه می‌کنیم برای مواجهه با بدترین شرایط آماده شوید. خوشبختانه، پاوربانک‌های بزرگ فراوانی در بازار است تا حد زیادی خیال شمارا بابت شارژ گوشی راحت می‌کند.

 

 

با گوشی‌تان به ستاره‌ها خیره‌ شوید

 
بالای سرتان شگفتی بی‌نهایتی از ستاره‌های ثابت و دنباله‌دار وجود دارد که می‌تواند لذت سفر و کمپ را چند برابر کند. با پیشرفت‌های فناوری دوربین و واقعیت افزوده، از این پس نیازی به تلسکوپ گران‌قیمت ندارید. انبوهی از برنامه‌های کاربردی نجوم در اندروید می‌توانند مکمل لذت بردن از تماشای ستارگان و آسمان شب‌ در طول سفر باشند. این برنامه‌ها از حسگرهای فراوانی ارائه شده در گوشی‌تان یهره می‌گیرند و به‌همراه جی‌پی‌اس به شما امکان می‌دهند به آسمان‌ها دقیق‌تر نگاه کنید تا اجسام اختری نزدیک را بیابید.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا