رقبای توییتر به صف شدند!
چند روز پیش، ماسک در توئیتی نوشت که به دلیل «سطوح شدید خروج دادهها» و «دستکاری سیستم» حسابهای کاربری تایید شده، تایید نشده و حسابهای کاربری تایید نشده جدید مشمول محدودیتهای متفاوتی برای خواندن توئیت خواهند بود. ماسک محدودیتها را چندین بار تغییر داد و حالا کاربران میگویند که هنگام باز کردن این شبکه اجتماعی با پیام خطای «نرخ بیش از حد مجاز» مواجه شدهاند.
در نتیجه مردم به بلواسکای روی آوردهاند. بلواسکای یک شبکه اجتماعی نوظهور مبتنی بر متن است که توسط جک دورسی، یکی از بنیانگذاران توئیتر راهاندازی شده است. بلواسکای هنوز در مرحله بتا است و تنها با کد دعوت اجازه ساخت حساب کاربری میدهد. اما این شرکت اعلام کرد که سیستمهایش «به دلیل ترافیک بیسابقه» دچار اختلال شده است. این پلتفرم همچنین مجبور شد برای ساعاتی ثبتنامها را متوقف کند تا مشکلات برطرف شود.
به گزارش ایتنا و به نقل از یورونیوز، بلواسکای در ابتدا در سال ۲۰۱۹، زمانی که دورسی هنوز مدیرعامل توئیتر بود کم کم شروع به کار کرد. این برنامه بر روی یک فناوری شبکه غیرمتمرکز به نام پروتکل «ایتی» اجرا میشود. این پروتکل، اپلیکیشنهای شبکههای اجتماعی را در آینده تقویت
بلواسکای تنها رقیب در حال ظهور توئیتر نیست. شبکه اجتماعی غیرمتمرکز ماستدون از چند ماه پیش مورد توجه قرار گرفته و حالا هم غول رسانههای اجتماعی متا گفته که در حال راهاندازی یک شبکه اجتماعی دیگر است.
خواهد کرد و افراد میتوانند هویت خود را در چندین پلتفرم حفظ کنند.
به گفته بلواسکای تا پایان آوریل امسال تعداد کاربران این شبکه اجتماعی به بیش از ۵۰ هزار اکانت رسیده است.
آماده باش برای رقبای توئیتر
بلواسکای تنها رقیب در حال ظهور توئیتر نیست. شبکه اجتماعی غیرمتمرکز ماستدون از چند ماه پیش مورد توجه قرار گرفته و حالا هم غول رسانههای اجتماعی متا گفته که در حال راهاندازی یک شبکه اجتماعی دیگر است.
چند روز پس از آن که ایلان ماسک، مدیرعامل توئیتر محدودیتهای این شبکه اجتماعی را اعلام کرد، پلتفرم متا خبر از راهاندازی اپلیکیشن میکروبلاگینگ به نام «تردز» را منتشر کرد.
تردز، اپلیکیشن مکالمه مبتنی بر متن اینستاگرام، قرار است روز پنجشنبه به بازار آید. این اپلیکیشن به کاربران این امکان را میدهد تا حسابهای کاربری در پلتفرم اشتراک عکس را با همان نام حفظ کنند.
محدودیتهای ماسک برای توئیتر ادامه دارد
توئیتر روز دوشنبه اعلام کرد که کاربران این شبکه اجتماعی به زودی باید برای استفاده از «توئیت دک» تایید شوند.
به گفته این شرکت، این تغییرات ۳۰ روز دیگر اعمال خواهد شد. مشخص نیست که آیا توئیتر برای هر دو نسخه جدید و قدیمی «توئیت دک» هزینهای از کاربران دریافت خواهد کرد یا خیر.
توئیتدک به طور گسترده توسط کسب و کارها و سازمانهای خبری برای نظارت آسان محتوا استفاده میشود و حالا با اجبار تایید حسابهای کاربری، درآمد بیشتری برای این شرکت به ارمغان خواهد آورد.
هر فرد برای تایید حساب کاربریاش در توئیتر باید ماهانه ۸ دلار بپردازد، در حالی که سازمانها برای این تایید ماهانه هزار دلار میپردازند.
این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.
منبع: ایتنا