حاج قاسم سرباز نظام و ولایت بود
محمد جلایی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن تسلیت فر ارسیدن پنجمین سالگرد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: داغ شهادت ایشان برای محور مقاومت و آزادگان جهان اسلام سرد نشده است لذا به همه آزادگان و رزمندگان جبهه مقاومت تسلیت عرض میکنم.
وی با بیان اینکه حاج قاسم شهید قدس است و به دست استکبار جهانی به شهادت رسیده، افزود: سردار سلیمانی یکی از دست پرورش یافتگان حضرت امام و مکتب انقلاب اسلامی است که در ۸ سال دفاع مقدس و در جریان فتنه انگیزی که در منطقه شامات اتفاق افتاد مجاهدانه و مخلصانه حضور داشت.
جلایی ادامه داد: در پی خلق داعش و هزینههایی که استکبار کرد، به بیان تحلیلگران سیاسی و حتی نظامیان، کار سوریه تمام شده بود اما حاج قاسم در قالب یک سرباز با بسیج مردمی توانست در آن حادثه فتنه بزرگ را خاموش کند، امروز همان تروریستها که در مقابل جبهه مقاومت شکست خورده بودند را بزک کردند و با کراوات آوردهاند.
عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی و ارتباطات دانشگاه گیلان بیان کرد: ما به درخواست مردم سوریه آنجا ورود و از آنها حمایت کردیم، عمر و حکومت داعش تمام شد و در شکل جدید امروز سربرآورده است. ناگفته نماند در ادوار مختلف از صدر اسلام مسلمانان زیر پرچم اسلام و با فرماندهی پیامبر پیروز شدند و شکست هم خوردند لذا این در چرخه است اما نتیجه عمل مهم بوده که میماند.
وی بیان کرد: حادثه کربلا نمونه بارزی است که در آن صحنه به ظاهر امام حسین(ع) شکست خورد اما پیامی که از آن قیام ثبت و ضبط شده کربلا را زنده و ماندگار کرده است، آنچه که امروز در صحنه جهان میبینیم برگرفته از مکتب اسلام است و اینکه دشمنان اسلام فرماندهان مقاومت را به شهادت میرسانند یک پیام دارد، باید ببینیم مکتب حاج قاسم برگرفته از کدام مکتب الهی است؟ آیا کسی میتواند او را از رهبری، ولایت و خط امام(ره) جدا کند؟ آنچه که مهم است ایشان سرباز این نظام و ولایت بود و بعد از شهادت ایشان محبوبیتش جهانی شد.
جلایی گفت: سرباز بودن حاج قاسم یک پیام دارد که از کدام نظام و فرماندهی برخاسته؟ برای اینکه حاج قاسم را با توجه به شرایط منطقه آنگونه که بود، جلوه دهیم باید به مکتب انقلابی او توجه کنیم.
عضو هیئت علمی گروه علوم سیاسی و ارتباطات دانشگاه گیلان با بیان اینکه حاج قاسم همواره به سرباز ملت و ولایت بودن افتخار میکرد، گفت: شهید سلیمانی همواره ۲ چیز را همراه خود داشت و آنها اخلاص و عمل صالح بود و طلایه دار این مکتب است، به شیعه، سنی، ارمنی و … توجه نکرد بلکه ندای انسانیت و انسانهای مظلوم را در نقاط دور دست شنید و با اتکا به خداوند و به پشتوانه ملت ایران رفت.
وی با اشاره به خاطرهای از حاج قاسم، اظهار کرد: ما رزمندگان گیلانی در عملیات والفجر ۱۰ در قالب گردان حضرت ابوالفضل شهرستان شفت و فومن در دشت سید صادق با لشکر ثارالله به فرماندهی حاج قاسم همخط بودیم، به یاد دارم مشکلی در عملیات ما به وجود آمد و گردان ما محصور شد و نیروهای ایشان به یاری ما آمدند.
وی ادامه داد: در سال ۹۵ که ایشان برای کنگره ۸۰۰۰ شهید به گیلان آمد، فرصتی فراهم شد که ایشان را دیدیم خطاب به ایشان گفتم که حاج قاسم ای کاش حرکتی که در منطقه آغاز کردهاید، در عرصه سیاست، اقتصاد و فرهنگ در داخل کشور هم رقم میخورد و در این عرصهها هم حاج قاسمها را میدیدیم و به درخواست خیلی از دوستان ولایی و انقلابی در عرصه سیاست هم ورود میکردید، ایشان لبخندی زد و گفت «ما یک سربازیم، یک طلب در عرصه انقلاب دارم و آن هم فقط شهادت است، غیر از آن چیزی را مطالبه نخواهم کرد و سهم من از انقلاب و جهاد شهادت در راه خداست» لذا ایشان با این نگاه زیست و به مقصود رسید.
وی با تاکید بر اینکه حاج قاسم، سرباز مخلص ولایت بود، گفت: راه و مکتب حاج قاسم همان مکتب امام(ره) و امت است که به پیروزی رسید، بزرگترین پاسداشت برای حاج قاسم، پاسداری از نظام و سرباز ولایت بودن است و همه باید به درک درستی از مکتب حاج قاسم که جز خدمت صادقانه و بی منت نبود، برسیم.
انتهای پیام
دیگر رسانه های کشور:
باشگاه خبرنگاران همسونیوز| آموزشگاه رسانه |ارتباط اقتصادی| ارتباط فردا|ارتباط فرهنگی|ارتباط ورزشی|تهران اقتصادی |تهران ورزشی|مرجع وب و فناوری|پایگاه خبری شباب |همسونیوز