فناوری های نوین

تبدیل پسماندهای صنعت فولاد به کنسانتره با کمک دانش بنیان‌ها



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی فولاد مبارکه با هدف تولید سالیانه ۲۵ هزار تن کنسانتره از بازیابی پسماند با حضور روح الله دهقانی، معاون علمی رییس جمهور افتتاح شد و به بهره برداری رسید.

یکی از مشکلات اساسی واحدهای ذوب آهن و فولاد، وجود آلاینده ها و ریزذره هایی است که به مرور زمان، علاوه بر مشکلات زیست محیطی، زمینه ساز بیماری در کارکنان واحدهای صنعتی می شود.

با توجه به ضرورت پاک سازی محیط کاری از آلاینده های زیست محیطی و رفع مشکل پسماندهای انباشت شده، مجموعه فولاد مبارکه با همکاری شرکت های دانش بنیان موفق شدند واحد فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی را راه اندازی کنند که در این کارخانه از روش BOT استفاده شده است. اجرای این پروژه از سال ۱۴۰۰ آغاز و تا سال ۱۴۰۲ به همت شرکت دانش بنیان فولاد اکسیر فدک با استفاده از فناوری‌های نانوکاتالیست، اکسیداسیون پیشرفته و خشک کن‌های آنی ادامه یافت و امروز این پروژه به بار نشسته و افتتاح شد.

کارخانه فرآوری لجن و پودرهای اکسیدی فولاد مبارکه به صورت BOT در زمینی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع، با اعتبار یک هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال و تحت نظارت مدیریت توسعه آهن سازی فولاد مبارکه بهره‌برداری شد و با بهره‌برداری از آن امکان اشتغال مستقیم ۳۵ نفر فراهم شده است.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا