ارزش بازار 5G به بیش از ۹۹۴ میلیارد دلار میرسد
این در حالیست که ارزش این حوزه تا سال ۲۰۲۳ با رشد سالانه ۴۸.۳ درصد حدود ۱۹.۳ میلیارد دلار برآورد شده است. یکی از جنبههای کلیدی که تقاضا برای فناوری 5G را افزایش میدهد، ظرفیت آن برای ارائه خدمات جدید با اتصال فوقالعاده قابل اعتماد، در دسترس و کم تأخیر مانند کنترل از راه دور زیرساختهای کلیدی، خودروها و روشهای پزشکی است که میتواند صنایع را متحول کند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، توسعه فناوریها به طور قابل توجهی به صنایع در بهروزرسانی عملیات فعلی و در نتیجه گسترش سودشان در طول سالها کمک کرده است. بنابراین پیشبینی میشود که گسترش مفاهیم و کاربرد فناوریهایی چون اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی، به رشد بازارهای جهانی مرتبط با فناوری نسل پنجم ارتباطی در سالهای آینده کمک کند.
بر اساس گزارش اقتصاد موبایل انجمن GSM در سال ۲۰۱۹، انتظار میرود تعداد اتصالات جهانی اینترنت اشیاء بین سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۵ چهار برابر شود و به ۲۵ میلیارد برسد؛ همچنین درآمد حوزه اینترنت اشیاء نیز به به ۱.۲ تریلیون دلار برسد.
با وجود اینکه در حوزه خدمات تلفن همراه، فناوری 5G تا سال ۲۰۲۵ تنها ۲۰ درصد ترکیب فنی شبکههای جهانی را به خود اختصاص خواهد داد اما به واسطه نقشی که در زمینههای حساس و ضروری مانند ارتقای امنیت عمومی با ارائه هشدارهای اولیه درباره سیل دارد، سرعت رشد و توجه به آن بسیار زیاد خواهد بود.
از طرفی الزامات نظارتی، مالی و اداری از جمله موانع پیشپای توسعه این فناوری در جهان است؛ به این شکل که هزینه نصب بالای شبکههای سلولی کوچک و نبود امنیت برای سیستمهای برق در فضای باز که در دوردست قرار دارند، ممکن است مانع رشد بازار فناوری 5G شود؛ با این حال در بازه زمانی مذکور، پیشبینی شده که آمریکا سهم قابل توجهی از بازار جهانی فناوری 5G را داشته باشد و انتظار میرود بازار این فناوری در آسیا و اقیانوسیه در طول دوره پیشبینی، به رهبری چین و ژاپن راهبری شود.
گفتنی است در این گزارش بازیگران کلیدی و اصلی توسعه فناوری 5G هم اریکسون، دویچه تلکام، نوکیا، AT&T، هواوی، اورنج و چاینا موبایل نام برده شده است.
این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.
منبع: ایتنا