اخبار سایت

ژاپن از ربات ۴.۵ متری برای اکتشافات فضایی رونمایی کرد



تسوبامه، شرکتی نوپا مستقر در توکیو، ربات چهارچرخ آرک‌اکس (Archax) با ارتفاع ۴.۵ متر را ساخته که شبیه موبایل سوت گاندام (Mobile Suit Gundam)، انیمه ژاپنی دهه ۱۹۷۰ به همین نام است.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، این ربات سه میلیون دلاری (۲.۵ میلیون پوند) که نام آن برگرفته از آرکئوپتریکس، دایناسور پرنده، است، نمایشگر کابین خلبان دارد که تصاویر را از دوربین‌های متصل به بیرون دریافت می‌کند تا خلبان بتواند با اهرمک (جوی استیک) داخل تنه این لباس دست و بازویش را تکان بدهد.

این ربات که اواخر این ماه در رویداد موبیلیتی ژاپن (Japan Mobility Show) رونمایی می‌شود، دو حالت دارد: «حالت رباتی» ایستاده و «حالت متحرک» که در آن می‌تواند تا ۱۰ کیلومتر در ساعت حرکت کند.

ریو یوشیدا، مدیر اجرایی ۲۵ ساله صنایع تسوبامه، می‌گوید: «ژاپن انیمیشن، بازی، ربات و خودروهای خیلی خوبی می‌سازد، بنابراین فکر کردم اگر بتوانم محصولی تولید کنم که همه این‌ها را با هم داشته باشد، عالی می‌شود.»‌

«من می‌خواستم چیزی بسازم که بگوید: ژاپن این است.»‌

یوشیدا قصد دارد پنج دستگاه از این ربات‌ها بسازد و به طرفداران ثروتمند ربات بفروشد اما امیدوار است در آینده از این ربات برای امدادرسانی در بلایای طبیعی یا در صنعت فضایی استفاده شود.

 

یوشیدا در سنین پایین به تولید علاقه‌مند شد و در کارگاه آهنگری پدربزرگش جوشکاری آموخت و سپس شرکتی تاسیس کرد که دست مصنوعی مایوالکتریک تولید می‌کرد. او گفت مشتاق است مزیت رقابتی ژاپن در تولید را زنده نگه دارد.

او گفت: «امیدوارم از نسل‌های پیشین بیاموزم و این سنت را ادامه دهم.»

صنایع تسوبامه یکی از چندین شرکت نوآفرینی است که روی اسکلت خارجی رباتیک کار می‌کند که از کمک به کارگران تحویل کالا برای حمل بارهای سنگین تا تولید لباس‌های نظامی «ابر سرباز» (super soldier) کاربرد دارد.

ارتش ایالات متحده آمریکا پیش‌تر از چند نمونه اولیه اسکلت خارجی رونمایی کرده است که یکی از آن‌ها ادعا می‌کند به تفنگداران نیروی دریایی قدرت و توانایی تا ۱۰ سرباز را می‌دهد.

شرکت سارکوس ربتیکس در سال ۲۰۲۰ گفت: «هدف نهایی این است که با تقویت توانمندی‌های سربازان و بهبود چشمگیر ایمنی و بهره‌وری در انواع برنامه‌های لجستیکی، آن‌ها را به برتری برسانیم.»

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا