اخبار سایت

از طرح سیم‌کارت اختصاصی به گردشگران خارجی چه خبر؟




ارائه سیم کارتی خاص به گردشگران خارجی جهت دسترسی بهتر به برخی پلتفرم های خارجی از چندی پیش دوباره توسط مسئولان مطرح شد و وزیر میراث فرهنگی و گردشگری در جدیدترین اظهاراتش اعلام کرد که در کمیسیون‌های مسئول رسیدگی به این موضوعات شرکت کرده و درباره ضرورت این موضوع توضیح داده است و فکر می‌کنند یک اقناع عمومی صورت‌گرفته است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، طی سال های گذشته بحث اختصاص سیم کارت به گردشگران از سوی مسئولان مطرح و درباره این نوع از سیم کارتها و تفاوتشان با سایر سیم کارت های دیگر گفته شده بود که این سیم کارت به دو زبان انگلیسی و عربی اطلاعات مربوط به جاذبه‌های گردشگری ایران را در اختیار استفاده‌کنندگان قرار می‌دهد، به اینترنت دسترسی آسان‌تری دارد و دارای مالتی‌مدیا، GPS و با قابلیت یک Handbook است.

اکنون بار دیگر این موضوع برای دسترسی بهتر و آسان گردشگران به برخی از پلتفرم های خارجی به صورت جدی تر مطرح شده است؛ اگرچه در ابتدا اعلام شد این اقدام در حد پیشنهاد بوده و درباره آن هنوز تصمیم گیری نشده است اما عزت الله ضرغامی- وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی- همچنین در این باره تاکید کرد گردشگران خارجی باید حداقل خدمات را دریافت کنند و بعضی دوستان تحلیل می کنند که چرا گردشگر خارجی به ایران نمی آید که دلایلی دارد که یکی از مهمترین نیازهای آنها اینترنت و سکوهای بین المللی و خارجی است.

در نهایت وی اعلام کرد که رایزنی های لازم را انجام می دهند و بر این باور است که باید سیم کارت مناسب برای رفع نیاز گردشگران تامین شود  و این کار استدلال دارد نه تنها برای آنها (گردشگران خارجی) بلکه برای مجموعه‌های اصلی در کشور که خدمات مسافری می دهند باید این ظرفیت برای آنها فراهم شود. بنابراین پس از پیشنهادی که این مقام مسئول ارائه کرد، موضوع در کمیته های مربوطه که مسئول رسیدگی هستند، بررسی شده و ظاهرا تا حد زیادی مورد تصویب قرار گرفته است و در آن زمان اظهار امیدواری کرد که نتیجه طی روزهای آینده اعلام می شود.

در همین رابطه اخیرا وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در یک گفت و گوی رادیویی، بیان کرده است که در این مورد ما، معتقدیم که باید حداقل خدمات گردشگری به گردشگران داده شود.

وی متذکر شد: فقط هم بحث سیم‌کارت بدون فیلتر نیست و به نظر بنده، این موضوع جاافتاده و کارشناسان هم پذیرفتند. ما در کمیسیون‌های مسئول رسیدگی به این موضوعات نیز شرکت کردیم و توضیح دادیم و فکر می‌کنم یک اقناع عمومی صورت‌ گرفته است.

به گفته او کسانی که این خدمات را در داخل کشور به گردشگران خارجی می‌دهند، تا زمانی که سکوهای داخلی ما عمومیت پیدا می‌کند – که ما دعا می‌کنیم این اتفاق بیفتد و وزیر ارتباطات هم در شورای‌ عالی فضای مجازی گزارش خوبی دادند – باید بتوانند این خدمات را ادامه دهند؛ چون نباید گردشگری ما دچار مخاطره شود. ضرغامی در آخر گفت ما در حال پیگیری هستیم که این کار انجام شود و امیدواریم به‌زودی محقق شود.

پایان/ مرجع وب و فناوری

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا