اخبار سایت

نخستین ماهی تولید شده با چاپگر سه‌بعدی به فروشگاه‌های اتریش رسید



نخستین ماهی سالمون گیاهی جهان که با چاپگر سه‌بعدی تولید شده است اکنون در سوپر‌مارکت‌های اتریش دیده می‌شود. سازنده این ماهی به آینده این نسل از ماهی‌ها امید‌وار است و مشتریان نیز به زودی درمی‌‌یابند که آیا طعم آن مشابه ماهی قرال‌آلا است یا نه.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، رابین سیمسا، مدیرعامل استارتاپ فناوری غذایی «روو فودز» (Revo Foods) در وین، گفت: «ما فقط جایگزین گیاهی یا وگان تولید نمی‌کنیم. ما در حال ساختن آینده صنعت غذایی هستیم.»

به گفته روو: «این جایگزین ماهی حاوی ۱۰۰ درصد پروتئین گیاهی از قارچ‌ها، امگا ۳، همه ۹ اسید آمینه‌های ضروری، و ویتامین‌های آ، ب۲، ب۳، ب۶، ب۱۲ و دی۲ است.»

بنا به گزارش آی‌اف‌ال لایسنس، شرکت روو با همکاری استارت‌آپ مواد غذایی «میکورنا» نوعی مایکوپروتئین- پروتئینی که از قارچ گرفته می‌شود- را تولید کرده که به‌طور خاص برای چاپ سه‌بعدی تهیه شده است.

این محصول اکنون در وب‌سایت روو به قیمت ۷.۷۵ دلار فروخته می‌شود. این شرکت در حال حاضر محصولات خود را به اتریش و آلمان ارسال می‌کند و از ماه اکتبر به بقیه کشورهای اتحادیه اروپا نیز خواهد فرستاد.

این نشان تجاری در پاسخ به این پرسش که چه زمانی این غذا در آمریکا در دسترس خواهد بود، نوشت: «به‌زودی!! گوش به زنگ باشید.»

 

روو خود را شرکت غذایی دریایی معرفی می‌کند که برای نجات ماهی‌ها می‌کوشد. به گفته این شرکت، از زمان تولید این ماهی با چاپگر، جان بیش از ۱۸ هزار ماهی حفظ شده است.

طبق توضیح وب‌سایت این شرکت، در تولید این نمونه گیاهی، در مقایسه با تولید ماهی آزاد معمولی، ۷۷ تا ۸۶ درصد کمتر دی‌اکسید کربن تولید می‌شود. همچنین، مصرف آب شیرین ۹۵ درصد کمتر است.

در همین حال، شرکت اسرائیلی استیک‌هولدر فودز (Steakholder Foods) اوایل سال جاری نخستین ماهی هامور را از طریق چاپگر زیستی تولید کرد.

همچنین، در اوایل سال جاری، وزارت کشاورزی آمریکا به دو سازنده متفاوت- آپ‌ساید فودز و گود میت- اجازه داد گوشت «پرورش سلولی» را که از حیوانات کشته‌شده تولید نمی‌شود، بفروشند.

برخلاف غذای تولیدی شرکت روو که حاوی هیچ فراورده حیوانی نیست، گوشت آزمایشگاهی از سلول‌هایی ساخته می‌شود که از یک حیوان زنده، یک سلول لقاح‌یافته، یا مجموعه‌ای از سلول‌های ذخیره‌شده به دست می‌آید و در بیورآکتورها رشد می‌کند.

پایان/ مرجع وب و فناوری

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا