ضرورت نظارت جدی و مستمر بر بازار کرمانشاه
به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی بعد از ظهر شنبه در نشست کارگروه تنظیم بازار استان که با حضور معاون اقتصادی استانداری، مدیرکل صمت، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی و مدیران عضو برگزار شد؛ عنوان کرد: مردم به صورت روزانه با بازار سر و کار دارند و با مشاهده قیمتها، کیفیت اجناس و در دسترس بودن کالاها، عملکرد متولیان این حوزه را ارزیابی میکنند.
وی بر اهمیت نقش نهادهای نظارتی در بازار تاکید کرد و گفت: دستگاههایی مانند صمت، جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، دامپزشکی و تعزیرات باید یک نظارت جدی، مستمر و مداوم بر بازار داشته باشند.
استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه اگر بازار رها شود، نبض و نظم زندگی مردم به هم میریزد، در ادامه تاکید کرد: نباید دلالها در بازار، میدان داری کنند و قیمتها را بالا و پایین کنند.
وی تصریح کرد: چند نرخی کردن کالاها در بازار، مردم را آزار میدهد و تفاوت نرخها در مغازهها قابل قبول نیست و برای رفع این مشکل، باید ارائه فاکتور فروش و نصب اتیکت قیمت در همه مغازهها الزامی شود.
حبیبی تاکید کرد: نباید کمبود کالا در بازار وجود داشته باشد و دستگاههای متولی موظف هستند از قبل پیش بینیهای لازم را در زمینه تأمین کالاهای مورد نیاز و ضروری مردم داشته باشند.
وی کیفیت و جنس کالا را دیگر ویژگی مهم بازار دانست و گفت: نباید اجازه داد هر کالاهایی و با هر کیفیتی در بازار عرضه شود و باید کیفیت کالاهای عرضه شده، رضایت مردم را در پی داشته باشد.
استاندار کرمانشاه عنوان کرد: توجه به ایام پایان سال و تقارن آن با ماه مبارک رمضان، باید نظارتهای دستگاهها بر بازار را تشدید کنیم و پیشبینیهای لازم در مورد تأمین کالا انجام دهیم تا در زمینه تأمین کالای مورد نیاز مردم در آن ایام، دچار مشکل نشویم.
وی افزود: ذخیرهسازی مناسب کالاهای اساسی به عدم غافلگیری و جلوگیری از تنشها و التهاب بازار را جلوگیری میکند.
حبیبی تاکید کرد: بازارچههای موقت باید از ۱۰ اسفندماه در تمامی شهرستانها با کمک فرمانداریها و شهرداریها، راه اندازی شوند تا مردم بتوانند به شکل مناسبی کالاهای مورد نیاز خویش را تهیه کنند.
وی بر ساماندهی مناسب کشتارگاههای دام سبک و سنگین استان تاکید کرد: نظارتهای بهداشتی لازم باید در مورد کشتارگاهها انجام شود تا شهروندان گوشت مورد نیاز خود را با خیالی آسوده، تهیه کنند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه دوران کشتارگاههای سنتی به سر آمده است در ادامه تاکید کرد: استان کرمانشاه با دو میلیون نفر جمعیت و برخورداری از مرکزیت غرب کشور، نیازمند چند کشتارگاه صنعتی و با دستگاههای روز است و مدیریت ارشد استان حاضر است به شکل ویژه کمک کند.
وی همچنین تاکید کرد: گوشت بسته بندی تنظیم بازار باید با اولویت شهرستانها از طریق فروشگاههای معتبر و دارای نمایندگی توزیع شود.
دیگر رسانه های کشور:
باشگاه خبرنگاران همسونیوز| آموزشگاه رسانه |ارتباط اقتصادی| ارتباط فردا|ارتباط فرهنگی|ارتباط ورزشی|تهران اقتصادی |تهران ورزشی|مرجع وب و فناوری|پایگاه خبری شباب |همسونیوز