فناوری اطلاعات

۵۰۰ میلیون نفرساعت ارتباط تصویری آنلاین در اسکای روم



اسکای روم طی دو سال گذشته، توانسته است رکورد منحصربه‌فرد ۵۰۰ میلیون نفرساعت ارتباط تصویری آنلاین را بر بستر پلتفرم خود ثبت کند. آماری که از رشد ۱۰۰ برابری این کسب‌وکار در مدت زمانی اندک حکایت می‌کند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسکای روم، این آمار در حالی توسط اسکای روم ثبت شده که چنین آمارهای بزرگی معمولاً در ارتباط با کسب‌وکارهایی با عمر چندین ساله در اکوسیستم استارت‌آپی ایران به چشم می‌خورد. ضمن اینکه خلق چنین رکوردی حتی در سطح جهانی نیز نمونه‌های مشابه اندکی دارد.

سفارش سرویس‌های ویژه اسکای روم

اسکای روم استارت‌آپی در صنعت ارتباطات تصویری آنلاین است. ارتباطات تصویری آنلاین در اسکای روم بر مبنای تکنولوژی «WebRTC» انجام می‌شود و امکان برقراری ارتباط بر بستر اسکای روم صرفاً با استفاده از یک مرورگر و بدون نصب اپلیکیشن امکان‌پذیر است. اینکه اسکای روم بر بستر یک مرورگر امکان برقراری ارتباط را فراهم آورده است، یک محصول های‌تک به شمار می‌رود و تکنولوژی WebRTC یک تکنولوژی جدید در سطح جهان محسوب می‌شود.

پاسخ مناسب اسکای روم به نیاز مخاطبان در زمان شیوع کرونا

یکی از دلایل این رشد چشمگیر، شیوع ویروس کرونا بوده است که موجب شد بسیاری از جلسات، ملاقات، کنفرانس‌ها، وبینارها و دورهمی‌ها به صورت آنلاین برگزار شود؛ بنابراین، نیاز مبرم به پلتفرمی که بستر برقراری ارتباط تصویری آنلاین را به‌ صورت ساده، قابل‌ دسترس، به زبان فارسی و در یک محصول بومی و ایرانی فراهم کرده باشد، موجب شد تا موج میلیونی از کاربران ایرانی به سمت استفاده از بستر آماده‌ شده توسط اسکای روم، سرازیر شوند و تا به حال ۲۷ میلیون ایرانی تجربه استفاده از اسکای روم را داشته باشند.

از آنجایی که اسکای روم، پلتفرمی در صنعت ارتباطات تصویری آنلاین با هدف تسهیل ارتباطات است، سازمان‌ها، ارگان‌ها، نهادهای آموزشی و افراد حقیقی و حقوقی که می‌خواهند در مسیری شفاف و روشن برای همکاری و مشارکت و تجارت حرکت کنند، از سرویس ارتباطات تصویری آنلاین این استارت‌آپ به‌عنوان گزینه‌ای هوشمندانه و آینده‌نگرانه استفاده می‌کنند.

در همین راستا و در دوران پاندمی کرونا، بیش از ۳۰۰  کنفرانس‌ در سطح ملی و بین‌المللی با حضور ۴۳ کشور، مجامع عمومی بسیاری از شرکت‌ها و بسیاری از رویدادهای ریز و درشت به‌ صورت آنلاین و در بستر اسکای روم برگزار شد.

چون راهکارهای آنلاین تنها گزینه پیش روی مخاطبان و کاربران برای برگزاری مجالس و گردهمایی‌ها و دورهمی‌ها در دوران کرونا بود؛ بنابراین اسکای روم که یک نرم‌افزار باکیفیت و بومی بود، توانست پاسخ مناسبی به نیازهای کاربران بدهد. پس در دوره شیوع کرونا، خیلی زود از طریق معرفی دهان به دهان، در میان مردم مشهور و معروف شد و مورد استفاده اقشار مختلف جامعه قرار گرفت.

بنابراین گستره کاربران اسکای روم به سن، طبقه، جایگاه یا صنف خاصی محدود نیست؛ چون در طیف وسیع کاربران میلیونی اسکای روم، از همه طبقات اجتماعی، همه گروه‌های سنی، اشخاص حقیقی و حقوقی، انواع سازمان‌ها، مدارس، مجامع شرکت‌ها و… حضور دارند.

مواجهه اسکای روم با رشد ۱۰۰ برابری تقاضا

تقاضایی که طی دو سال گذشته، به سمت اسکای روم آمد، بیش از ۱۰۰ برابر رشد داشته است؛ یعنی به‌ یک‌باره تقاضای ۱۰۰ برابری در بستر اسکای روم شکل گرفت و این پلتفرم ایرانی برای اینکه بتواند به تقاضاهای مردم بهترین پاسخ را بدهد، در مدت زمان اندکی و با تکیه بر دانش نیروهای متخصص خود و سایر اعضای تیم، ظرفیت‌های زیرساختی‌اش را به همین نسبت چندین برابر کرد.

همه تلاش این استارت‌آپ در دو سال گذشته بر این اصل استوار بوده که برای کاربران اسکای روم ارتباط مؤثر و پایداری خلق کند و از طریق خلق تجربه ماندگار برای مشتریانش، رشد خود را نیز تضمین کند.

اسکای روم پلتفرمی ایرانی با استانداردهای جهانی

به لحاظ بار ترافیکی و تعداد استفاده‌کنندگان از پلتفرم بومی اسکای روم، این تجربه نه‌ تنها در میان کسب‌وکارهای ایرانی بلکه در میان پلتفرم‌های مطرح جهان نیز یک اتفاق شاخص و نامدار است.

ثبت رکورد ۵۰۰ میلیون نفرساعت رویداد آنلاین در بستر پلتفرم اسکای روم، دستاورد بزرگی به‌ شمار می‌رود به‌ ویژه به لحاظ مدیریت ترافیک استفاده‌کنندگان برای برقراری ارتباط پایدار و ماندگار. ضمن اینکه پشتیبانی از نیازمندی‌های کاربران میلیونی در مدت زمانی اندک، توان فنی و تکنولوژیکی این استارت‌آپ را نشان می‌دهد.

برقراری ارتباط تصویری آنلاین در سطح استانداردهای بین‌المللی، کیفیت فنی و توان بالای منابع انسانی این کسب‌وکار را نیز نشان می‌دهد. با وجود چنین آمارهایی شاید بتوان این استارت‌آپ را جزو ۱۰ تا ۱۵ استارت‌آپ بزرگ جهان به لحاظ حجم ترافیک کاربر و میزان استفاده طی دو سال اخیر، به حساب آورد.

رشد عدالت اجتماعی با اسکای روم

گستره تأثیرگذاری پلتفرم بومی اسکای روم، همه پهنه سرزمینی کشور است. یکی از مهمترین تأثیراتی که در سایه سرویس برقراری ارتباطات تصویری آنلاین اسکای روم، ایجاد شده، کمک به ایجاد و رشد عدالت اجتماعی است؛ به دلیل ضریب نفوذ بالای اینترنت در کشور و آنلاین‌ شدن بسیاری از کلاس‌ها و جلسات آموزشی و مهارتی، وجود پلتفرمی که محیط کاربری آسانی برای استفاده کاربران مختلف دارد، به عدالت اجتماعی منجر شده است چون زمینه دسترسی افرادی از روستاها، شهرها و جا و مکان‌های مختلف کشور را به داده‌های آموزشی و مهارتی به‌ طور یکسان و همزمان فراهم کرده است.

امروزه اگر یک کلاس مهارتی و آموزشی در پایتخت برگزار شود، همه شهروندان ایرانی در بستر اسکای روم و بدون اینکه نیازی به نصب‌ اپلیکیشن یا برنامه خاصی روی موبایل یا سیستم لپ‌تاپ و کامپیوتر خود داشته باشند، دسترسی یکسانی به لحاظ برقراری ارتباطی باکیفیت و پایدار به چنین کلاسی دارند. این مسئله در حالی است که بسیاری از پلتفرم‌های مشابه اسکای روم، نیاز به نصب دارند یا برای استفاده از آنها به ساخت حساب کاربری و ساختن نشانی ایمیل، نصب اپلیکیشن‌های مختلف و… نیاز است؛ بنابراین قشر وسیعی از مخاطبان و کاربران به‌ ویژه افراد مسن یا افرادی که شناخت زیادی از فضای وب ندارند، عملاً نمی‌توانند از آن پلتفرم‌ها استفاده بکنند اما برای استفاده از اسکای روم نیاز به نصب هیچ نرم‌افزاری نیست؛ چون این پلتفرم بر اساس تکنولوژی WebRTC کار می‌کند و برای استفاده از آن، دسترسی به یک مرورگر کافی است.

انتهای رپرتاژ آگهی

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

منبع:ایسنا

دکمه بازگشت به بالا