فناوری های نوین

۱۰ شهریور، آخرین مهلت معرفی نامزدهای نخستین دوره جایزه روستاآزاد



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، آیین اعطای نخستین دوره جایزه فناوری و حکمرانی روستا آزاد ۱۹ مهرماه ۱۴۰۳ همزمان با دومین سالروز درگذشت مرحوم رضا روستاآزاد، رییس اسبق دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

معاونت علمی‌ با مشارکت اندیشکده حکمرانی شریف، جایزه‌ای به نام روستاآزاد را در حوزه فناوری و حکمرانی تاسیس کرده‌ است.

جایزه روستاآزاد، جایزه‌ای برای ارتقای کیفیت حکمرانی ایرانی در تقاطع حکمرانی با فناوری، فرهنگ، دیپلماسی و نوآوری است.

اهداف این جایزه شامل زمینه‌سازی و مشارکت در ارتقای کیفیت حکمرانی از طریق ریل‌گذاری و جهت‌دهی به فعالیت‌های دانشگاهیان، مراکز تحقیقاتی، شرکت‌های دانش‌بنیان، موسسات فرهنگی و رسانه‌ای، فعالان بین‌المللی، مراکز سیاست‌پژوهی و اندیشکده‌های کشور، تشویق و برجسته‌سازی آثار و فعالیت‌های فناورانه، نوآورانه، فرهنگی و رسانه‌ای و دیپلماتیک مرتبط با حکمرانی و همچنین تقدیر و مرجعیت‌سازی از افراد و موسسات فعال در فناوری‌های حکمرانی، نوآوری‌های سیاستی، فرهنگ‌سازی حکمرانی و دیپلماسی نخبگانی است.

جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد، چهار محور «فناوری حکمرانی»، «فرهنگ حکمرانی»، «دیپلماسی نخبگانی» و «نوآوری‌ سیاستی» را برای اعطای جایزه در کانون توجه قرار داده است.

سازمان‌های دولتی و خصوصی، موسسات فرهنگی، موسسات ارتباطات بین‌الملل و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور تا ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۳ فرصت دارند با مراجعه به وب سایت جایزه روستاآزاد به نشانی https://www.roostaazadprize.org فرم معرفی نامزد را تکمیل کنند.

۶۰ سکه بهار آزادی، ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی و بنیاد ملی علم، تندیس و سپاس‌نامه به برگزیدگان جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد اعطا می‌شود.

اعضای کمیته علمی جایزه فناوری و حکمرانی روستاآزاد را مرتضی زمانیان، صاحب نظر حوزه اقتصاد کلان و سیاست‌گذاری صنعت نفت و انرژی، ناصر باقری‌مقدم، قائم مقام اسبق رئیس بنیاد ملی نخبگان و طراح نظام‌های نوآوری ملی و فناورانه، مجید دهبیدی‌پور، توسعه دهنده زیست‌بوم کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف، محمودرضا آقامیری، دانشمند برجسته فیزیک، علی مدنی‌زاده، پیشرو در عرصه مدل‌سازی پولی و بانکی کشور، سعید جبل‌عاملی، رئیس دانشکده مدیریت، اقتصاد و مهندسی پیشرفت دانشگاه علم و صنعت ایران و مهدی مجیدپور، پژوهشگر برتر سال موسسه مطالعات بین‌المللی انرژی تشکیل می دهند.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا