هر آنچه باید در مورد اولین لپتاپ شفاف دنیا بدانید
به گزارش ایتنا، در ابتدا، این لپتاپ شبیه یک نسخه مینیاتوری از نمایشگرهای بزرگ و شفافی است که در فیلمهای دنیای سینمایی مارول تونی استارک دیده میشود، اما آنچه لنوو ارائه میدهد یک محصول واقعی است.
صفحه نمایش 17.3 اینچی Micro-LED در ThinkBook دارای صفحه نمایش شفاف و بدون حاشیه با اشباع رنگ بالا است. هنگامی که با کنتراست استثنایی و 1000 نیت روشنایی صفحه ترکیب میشود، لپتاپی با کاربری آسان با دید مطلوب در داخل و خارج ایجاد میکند.
نرخ شفافیت زمانی که پیکسلها روی سیاه قرار می گیرند، حدود 55 درصد است. با افزایش روشنایی صفحه نمایش کمتر شفاف می شود. بنابراین، در حداکثر روشنایی 1000 نیت، صفحه مات به نظر میرسد. از طرفی وضوح صفحه نمایش 720p است.
لنوو فناوری محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی را برای کمک به کاربران در تعامل با اشیاء واقعی یکپارچه کرده است. دوربین روی شاسی این لپتاپ از هوش مصنوعی برای تشخیص تصاویر استفاده میکند که به صورت دیجیتالی روی لپتاپ نمایش داده می شود.
لنوو در بیانیه خود گفت: هوش مصنوعی با نمایشگرهای شفاف راههای جدیدی را برای تعامل با دادهها و برنامهها باز میکند و فرصتهایی را برای توسعه ویژگیها و عوامل شکلدهی جدید فراهم میکند.
لپتاپ ThinkBook با صفحهنمایش شفاف بهجای صفحهکلید فیزیکی، دارای صفحهکلید لمسی کاملاً تخت است.
لنوو اعلام کرد این لپتاپ یک “مدل مفهومی” است، به این معنی که به این زودی برای خرید در دسترس نخواهد بود. تا زمانی که لنوو قصد عرضه آن را به بازار نداشته باشد، قیمت آن مشخص نخواهد شد.
این شرکت در بیانیه خود گفت: «لپتاپ ThinkBook تنها یک مدل مفهومی نیست، بلکه یک چشمانداز از رایانههای شخصی است که با هوش مصنوعی، ترکیبی از محیطهای دیجیتال و فیزیکی است که میتواند تجربیات کاربر را به روشهایی که قبلاً تصور نمیشد بهبود ببخشد».
از سوی دیگر، غول الکترونیک کره جنوبی، سامسونگ، یک لپتاپ شفاف OLED را در نمایشگاه Consumer Electronics Show در سال 2010 به نمایش گذاشت. لنوو همچنین مفهوم یک گوشی هوشمند شفاف را در سال 2015 از طریق زیرمجموعه آن زمان Zak Mobile معرفی کرد.
این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.
منبع: ایتنا