نحوه کاهش درخواست های HTTP در وردپرس (6 راه آسان)
چند سال پیش، ما به دنبال بهترین راه ها برای افزایش سرعت وب سایت WPBeginner بودیم. در آن زمان متوجه شدیم که کاهش درخواست های HTTP تاثیر زیادی بر سرعت بارگذاری ما دارد.
هر بار که شخصی از وبسایت شما بازدید میکند، مرورگر او درخواستهایی را به سرور شما میدهد و از آن میخواهد همه فایلهای مورد نیاز برای نمایش صفحه، از جمله تصاویر، شیوه نامهها و اسکریپتها را دانلود کند. متأسفانه، هر یک از این درخواستهای HTTP زمان بیشتری را به فرآیند بارگذاری اضافه میکنند.
زمانی که درخواست های زیادی وجود دارد، سرور شما باید سخت تر کار کند و این باعث کندی سرعت وب سایت شما می شود. این همچنین می تواند به سئو وب سایت شما و تجربه کاربری آسیب برساند.
در این مقاله روش هایی کاربردی برای کاهش درخواست های HTTP در وردپرس و افزایش کارایی وب سایت ارائه می دهیم.
چرا درخواست های HTTP در وردپرس را کاهش دهیم؟
هر صفحه در وب سایت وردپرس شما معمولاً شامل چندین عنصر است. اینها می توانند شامل تصاویر، فایل های CSS و جاوا اسکریپت، جاسازی های ویدئویی و موارد دیگر باشند.
هنگامی که شخصی از یک صفحه وب بازدید می کند، مرورگر او باید هر عنصر را جداگانه بارگذاری کند تا صفحه نمایش داده شود. اگر وب سایت شما تصاویر یا منابع دیگر زیادی دارد، این امر می تواند منجر به کاهش زمان بارگذاری شود.
علاوه بر فایلهایی که روی سرور شما میزبانی میشوند، وبسایت شما ممکن است منابعی را از منابع خارجی مانند اسکریپتهای Google Analytics، ویجتهای رسانههای اجتماعی یا پیکسلهای تبلیغاتی نیز بارگیری کند.
در حالی که این عناصر عملکرد و تجربه کاربری وب سایت شما را افزایش می دهند، در صورت بهینه نبودن می توانند زمان بارگذاری را نیز کاهش دهند.
پست مرتبط: راهنمای نهایی برای افزایش سرعت و عملکرد وردپرس
وبسایتهای کند میتوانند بازدیدکنندگان را ناامید کنند و باعث میشوند حتی قبل از بارگیری کامل صفحه، صفحه را ترک کنند. طبق یک مطالعه Strange Loop، یک ثانیه تاخیر می تواند منجر به کاهش 7٪ در تبدیل، 11٪ بازدید کمتر از صفحه و کاهش 16٪ در رضایت مشتری شود.
کاهش درخواست های HTTP در وردپرس یک راه عالی برای بهبود عملکرد وب سایت شما است و یکی از راه های کلیدی برای افزایش سرعت بارگذاری صفحه در WPBeginner است.
نحوه شناسایی درخواست های HTTP
قبل از اینکه نحوه کاهش درخواست های HTTP در وردپرس را به شما نشان دهیم، بیایید به نحوه شناسایی آنها بپردازیم.
با استفاده از ابزارهای توسعه دهنده مرورگر خود می توانید به راحتی درخواست های HTTP ارائه شده توسط وب سایت خود را مشاهده کنید. با این کار لیستی از فایل هایی که برای مشاهده صفحه وب باید بارگذاری شوند را به شما نشان می دهد.
به عنوان مثال، در گوگل کروم، می توانید ابزارهای توسعه دهنده را با رفتن به آن باز کنید مشاهده » Developer » Inspect. همچنین می توانید روی صفحه کلیک راست کرده و از منو گزینه Inspect را انتخاب کنید.
سپس، به تب “شبکه” بروید. صفحه را مجدداً بارگیری کنید، و لیستی از تمام منابع بارگیری شده، از جمله درخواست های HTTP داخلی و خارجی را مشاهده خواهید کرد.
برای مشاهده فقط درخواستهای HTTP خارجی، میتوانید از فیلتر «درخواستهای شخص ثالث» استفاده کنید. اگر فقط میخواهید انواع خاصی از فایلها را ببینید که ممکن است بر زمان بارگذاری شما تأثیر بگذارند، مانند JS (جاوا اسکریپت) یا CSS، کافی است از دکمههای بالا برای فیلتر کردن لیست استفاده کنید.
مراقب فایل هایی باشید که دیر بارگذاری می شوند. می توانید به ستون “زمان” نگاه کنید تا ببینید چه مدت طول می کشد تا هر یک از این منابع بارگذاری شوند. سپس، میتوانید روی این عنوان ستون کلیک کنید تا فهرست بر اساس زمان مرتب شود و با کلیک بر روی آن برای بار دوم، فایلهایی که کمترین بارگذاری را دارند در بالای صفحه قرار میدهند.
وقتی به ستون چهارم 'Initiator' نگاه می کنید، گاهی اوقات نام افزونه یا موضوعی را می بینید که فایل را بارگذاری کرده است. هر افزونه یا تمی را که درخواست فایلهایی با سرعت بارگیری کند دارند، یادداشت کنید.
میتوانید از ابزارهای شخص ثالث مانند Pingdom برای دریافت گزارش دقیقتر استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر، راهنمای ما در مورد نحوه پیگیری درخواست های دامنه شخص ثالث در وردپرس را بررسی کنید.
با این گفته، در اینجا برخی از بهترین راهها برای کاهش درخواستهای HTTP در وردپرس وجود دارد که منجر به زمان بارگذاری سریعتر، بهبود تجربه کاربر و رتبهبندی بهتر موتورهای جستجو میشود:
- فایل های CSS و JavaScript را با هم ترکیب کنید
- لود تنبل تصاویر و ویدیوها
- استفاده از سیستم تحویل محتوا (CDN)
- از حافظه پنهان مرورگر استفاده کنید
- استفاده از منابع خارجی را به حداقل برسانید
- امتیاز: فشرده سازی Gzip را فعال کنید
بیایید شروع کنیم!
1. فایل های CSS و جاوا اسکریپت را ترکیب کنید
بهترین راه برای کاهش تعداد درخواست های HTTP ارائه شده به وب سایت شما، کاهش تعداد فایل هایی است که باید به آنها دسترسی داشته باشید. شما می توانید چندین فایل را برای کاهش درخواست های HTTP بدون از دست دادن عملکرد ترکیب کنید.
به عنوان مثال، به جای داشتن چندین فایل CSS برای بخش های مختلف طراحی وب سایت خود، می توانید آنها را در یک فایل ادغام کنید. این فایل منفرد حاوی تمام کدهای سبک لازم است و مرورگر به جای تعداد زیادی درخواست، فقط باید یک درخواست ارائه دهد.
به طور مشابه، می توانید چندین فایل جاوا اسکریپت را در یک فایل ترکیب کنید و تعداد درخواست های مورد نیاز برای بارگیری عناصر تعاملی وب سایت خود را کاهش دهید.
چندین افزونه وردپرس می توانند این فرآیند را برای شما خودکار کنند. گزینه های محبوب عبارتند از WP Rocket (حق بیمه) و Autoptimize (رایگان).
برای اطلاعات دقیق در مورد نحوه استفاده از این افزونه ها، راهنمای ما در مورد نحوه رفع رندر-انسداد جاوا اسکریپت و CSS در وردپرس را ببینید.
این افزونه ها علاوه بر ترکیب فایل های شما، آنها را نیز کوچک می کنند. این کاراکترهای غیر ضروری مانند فضای خالی و نظرات را از کد حذف میکند و فایلها را کوچکتر میکند بدون اینکه بر عملکرد آنها تأثیر بگذارد. این امر با کاهش حجم داده هایی که باید دانلود شوند، سرعت بارگذاری را بیشتر بهبود می بخشد.
2. بار تنبل تصاویر و فیلم ها
بارگذاری تنبل یکی دیگر از راه های خوب برای بهبود عملکرد بارگذاری وب سایت شما است، به خصوص اگر صفحات شما حاوی تعداد زیادی تصویر یا ویدیو باشد.
به طور معمول، وردپرس تمام فایلهای رسانهای را قبل از نمایش یک صفحه وب بارگیری میکند، حتی اگر آن تصاویر یا ویدیوها در پایین صفحه باشند و بلافاصله برای کاربر قابل مشاهده نباشند. این می تواند زمان بارگذاری اولیه صفحه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد.
بارگذاری تنبل این فرآیند را با به تاخیر انداختن بارگذاری تصاویر و ویدیوها تا زمانی که قرار است در دید کاربر حرکت کنند، بهینه می کند.
این آموزش های مفید به شما کمک می کند یاد بگیرید که چگونه بارگذاری تنبل را در وب سایت وردپرس خود تنظیم کنید:
- نحوه بارگذاری آسان تصاویر در وردپرس
- چگونه به راحتی بارگذاری تنبل را برای ویدیوها در وردپرس اضافه کنیم
- چگونه Gravatars را با تنبلی در نظرات وردپرس بارگذاری کنیم
3. از یک سیستم تحویل محتوا (CDN) استفاده کنید
استفاده از یک شبکه تحویل محتوا (CDN) یکی دیگر از استراتژی های موثر برای بهبود سرعت بارگذاری وب سایت وردپرس شما است، به ویژه برای کاربرانی که دور از سرور وب شما قرار دارند.
برخلاف روشهای قبلی، CDN تعداد درخواستهای HTTP را کاهش نمیدهد. در عوض، نحوه رسیدگی به این درخواست ها را بهینه می کند.
به طور معمول، فایلهای وبسایت شما بر روی یک وب سرور ذخیره میشوند و کاربران از سراسر جهان باید فایلهایی را از این مکان درخواست کنند. یک CDN کپی هایی از فایل های وب سایت شما را در سرورهای سریع واقع در سراسر جهان ذخیره می کند و از نزدیک ترین سرور به آنها به مرورگر کاربر تحویل داده می شود.
ممکن است دوست داشته باشید مقایسه تخصصی ما از بهترین خدمات CDN وردپرس را ببینید تا بدانید کدام گزینه برای وب سایت شما مناسب تر است.
در WPBeginner، ما از Cloudflare برای بهبود سرعت بارگذاری صفحه خود استفاده می کنیم، و شما می توانید آموزش گام به گام ما را در مورد نحوه راه اندازی CDN رایگان Cloudflare در وردپرس دنبال کنید.
4. از حافظه پنهان مرورگر استفاده کنید
همچنین میتوانید از کش مرورگر برای کاهش درخواستهای HTTP به وبسایت خود استفاده کنید، مخصوصاً اگر کاربرانی دارید که اغلب از سایت شما بازدید میکنند.
هنگامی که کاربر برای اولین بار از وب سایت شما بازدید می کند، مرورگر او تمام منابع لازم مانند تصاویر، شیوه نامه ها و فایل های جاوا اسکریپت را دانلود می کند. حافظه پنهان مرورگر به مرورگر اجازه می دهد تا نسخه هایی از این فایل ها را به صورت محلی در رایانه کاربر ذخیره کند.
دفعه بعد که آنها از وب سایت شما بازدید می کنند، مرورگر قبل از درخواست HTTP به سرور شما، حافظه پنهان محلی خود را بررسی می کند. اگر یک نسخه منقضی نشده از یک فایل در حافظه پنهان یافت شود، مرورگر به جای دانلود مجدد از فایل محلی استفاده می کند.
این به میزان قابل توجهی تعداد درخواستهای HTTP ارسال شده به سرور شما را کاهش میدهد و در نتیجه زمان بارگذاری سریعتر برای بازدیدکنندگان بازگشتی میشود.
با این حال، اگر محتوای وب سایت شما به طور مکرر به روز می شود، تعیین زمان انقضا مناسب برای منابع ذخیره شده مهم است. این باعث می شود که کاربران شما در نهایت آخرین نسخه فایل های شما را دریافت کنند.
می توانید با افزودن سرصفحه Expires در وردپرس، مدت زمان ذخیره شدن منابع را کنترل کنید. این هدرها به مرورگر می گویند که چه زمانی یک فایل کش باید قدیمی در نظر گرفته شود و باید دوباره از سرور شما دانلود شود.
5. استفاده از منابع خارجی را به حداقل برسانید
بسیاری از پلاگین ها و تم های وردپرس منابعی مانند اسکریپت ها، شیوه نامه ها و تصاویر را از وب سایت های خارجی مانند Google Analytics، فیس بوک و ارائه دهندگان فونت بارگیری می کنند.
این درخواستهای HTTP خارجی میتوانند بر سرعت بارگذاری وبسایت شما تأثیر بگذارند، زیرا مرورگر باید به چندین سرور متصل شود تا تمام اجزای لازم را دریافت کند.
حتی اگر این منابع خارجی برای سرعت بهینه شده باشند، استفاده بیش از حد از آنها می تواند عملکرد وب سایت شما را کاهش دهد.
برای کاهش این درخواستهای HTTP خارجی، میتوانید با غیرفعال کردن و حذف افزونهها و تمهایی که واقعاً به آنها نیاز ندارید، شروع کنید.
همچنین باید به دنبال یافتن جایگزینهایی برای هر افزونه یا تمهایی باشید که درخواست فایلهای کند بارگذاری میکنند. ممکن است هنگام شناسایی درخواست های HTTP قبلاً متوجه برخی موارد شده باشید.
و هنگام انتخاب افزونه های وردپرس، حواستان به منابع خارجی باشد که بارگذاری می کنند. میخواهید افزونههایی را انتخاب کنید که عملکرد را در اولویت قرار میدهند و از افزونههایی که اسکریپتها یا سبکهای خارجی بیش از حد بارگیری میکنند اجتناب کنید.
برای کنترل دقیق تر افزونه ها، استفاده از ابزار مدیریت افزونه مانند Plugin Organizer را در نظر بگیرید. این به شما امکان می دهد پلاگین ها را به طور انتخابی فقط در صفحاتی که در آن نیاز دارید بارگذاری کنید.
در نهایت، فونت های وب سفارشی اغلب از ارائه دهندگان خارجی مانند فونت های گوگل بارگیری می شوند و می توانند به طور قابل توجهی به درخواست های HTTP کمک کنند. شما باید تعداد خانواده و وزن فونتهایی را که استفاده میکنید یا با استفاده از فونتهای سیستمی که قبلاً روی رایانههای کاربران نصب شدهاند را بررسی کنید، محدود کنید.
در WPBeginner، ما در سال 2021 به فونتهای سیستمی روی آوردیم و زمان بارگذاری صفحهمان را بهبود بخشیدهایم، بهویژه برای کاربرانی که اتصال به اینترنت کندتر دارند. میتوانید همین کار را در راهنمای ما در مورد نحوه غیرفعال کردن فونتهای گوگل در وبسایت وردپرس خود بیاموزید.
6. پاداش: فشرده سازی Gzip را فعال کنید
آخرین نکته این است که فشرده سازی GZIP را فعال کنید تا حجم فایل های روی سرور وب شما کاهش یابد.
در حالی که این به طور مستقیم تعداد درخواست های HTTP را کاهش نمی دهد، روند را سرعت می بخشد و انتقال فایل های وب سایت شما را سریعتر می کند.
💡 آیا بهینه سازی درخواست های HTTP و سرعت صفحه وردپرس بسیار زیاد به نظر می رسد؟ در نظر بگیرید که آن را به حرفه ای ها بسپارید!
با سرویس بهینه سازی سرعت سایت WPBeginner، تیم ما از کارشناسان وردپرس سایت شما را مورد بازرسی قرار می دهند و آن را برای اطمینان از اینکه در سریع ترین زمان ممکن اجرا می شود، بازبینی می کنند. همین امروز یک تماس مشاوره رایگان رزرو کنید!
راهنمای تخصصی مرتبط با بهبود عملکرد وردپرس
امیدواریم این آموزش به شما کمک کند تا یاد بگیرید چگونه درخواست های HTTP در وردپرس را کاهش دهید. همچنین ممکن است بخواهید راهنماهای دیگری را برای بهبود عملکرد وردپرس ببینید:
- چگونه تصاویر را برای عملکرد وب بدون از دست دادن کیفیت بهینه کنیم
- چگونه سریع PHP و MySQL می تواند سرعت وب سایت را افزایش دهد (راهنمای مبتدیان)
- چگونه تست سرعت وب سایت را به درستی اجرا کنیم
- نحوه تست استرس یک وب سایت وردپرسی
- نحوه استفاده از پلاگین GTmetrix برای بهبود عملکرد سایت وردپرس
اگر این مقاله را دوست داشتید، لطفاً در کانال یوتیوب ما برای آموزش های ویدیویی وردپرس مشترک شوید. شما همچنین می توانید ما را در پیدا کنید توییتر و فیس بوک
پست نحوه کاهش درخواست های HTTP در وردپرس (6 روش آسان) اولین بار در WPBeginner ظاهر شد.
این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید
جهت ادامه مقاله اینجا را کلیک نمایید
ایران وب سازان مرجع وب و فناوری