اخبار سایت

ماه‌نورد استرالیا در سال ۲۰۲۶ به فضا پرتاب می‌شود




به گفته این سازمان، اگر همه‌ چیز مطابق برنامه پیش برود، استرالیا تنها چند سال دیگر برای نخستین بار موفق خواهد شد که کاوشگر خود را به ماه ارسال کند. به گزارش «اسپیس»، سازمان فضایی استرالیا، روز سه‌شنبه ۵ سپتامبر، در بیانیه خود اعلام کرد که این ماه‌نورد با در نظر گرفتن تخصص استرالیا در انجام ماموریت‌‌های از راه دور، نمونه‌‌هایی از خاک ماه را که رگولیت نام دارد، گردآوری می‌کند. ناسا تلاش می‌کند تا از این نمونه‌ها اکسیژن استخراج کند. این کار، گامی مهم به سوی تحقق حضور پایدار انسان در ماه به شمار می‌رود.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، برای این ماه‌نورد هنوز نامی انتخاب نشده‌، اما سازمان فضایی استرالیا در حال انتخاب نامی برای آن است. این سازمان به‌تازگی مسابقه‌ای را برای انتخاب نامی برای این ربات پیشرفته برگزار کرده است و شما نیز در صورتی که در استرالیا سکونت دارید می‌توانید در آن شرکت کنید. فرصت ارسال نام‌ پیشنهادی برای این ماه‌نورد رباتیک تا ۲۰ اکتبر است.

سازمان فضایی استرالیا چهار مورد دلخواه خود را از میان نام‌‌های پیشنهادی انتخاب می‌کند، سپس فهرست نهایی را به رای‌گیری عمومی می‌گذارد و برنده نهایی نیز اوایل دسامبر اعلام می‌شود.

ناسا تلاش می‌کند تا با کمک برنامه فضایی آرتمیس، حضور دائمی و پایدار انسان در ماه و اطراف آن را تا پایان دهه ۲۰۲۰ ممکن کند. مقام‌های ناسا می‌گویند آنچه انسان با حضور در ماه می‌آموزد، به تحقق گام بلند و جهش بعدی بشر یعنی ارسال کاوشگر سرنشین‌دار به مریخ کمک می‌کند.

ناسا تاکنون یک فضاپیمای آرتمیس را به فضا پرتاب کرده است – آرتمیس ۱، که اواخر سال گذشته یک فضاپیمای بدون سرنشین اوریون را به مدار ماه فرستاد و بازگشت. این سازمان اینک در قالب ماموریت آرتمیس ۲ در حال آماده شدن برای فرستادن چهار فضانورد به دور ماه است که قرار است در اواخر سال ۲۰۲۴ به فضا پرتاب شود.

اگر همه‌ چیز طبق برنامه پیش برود، ماموریت بعدی پس ‌از آن، آرتمیس ۳، اواخر سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ در نزدیکی قطب جنوب ماه فرود خواهد آمد. گنجاندن ماه‌نورد استرالیایی در ماموریت آتی آرتمیس نشان می‌دهد که ناسا قصد دارد برای دستیابی به اهداف بلندپروازانه این ماموریت، از انواع همکاری‌های تجاری و بین‌المللی بهره بگیرد.

افزون بر این، سازمان فضایی اروپا ماژول خدماتی اوریون را تامین می‌کند و نخستین فرودگر سرنشین‌دار این برنامه فضایی روی ماه نیز نسل بعدی فضاپیمای استارشیپ اسپیس‌اکس خواهد بود.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا