ظرفیت ایران در کسب سهم یک میلیارد دلاری از صنعت جهانی اسباببازی
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، صبح امروز و با هدف رفع نیازهای فناورانه و نوآورانه صاحبان صنعت و تولیدکنندگان اسباب بازیهای و ارایه توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان، رویداد ملی توسعه و تبادل فناوری در صنعت اسباببازی، محلی برای تعامل و تبادل نیازها و توانمندیهای فعالان صنعت و شرکتهای دانشبنیان وخلاق مرتبط با این حوزه بود.
هدف از برگزاری این رویداد، ایجاد ارتباط بین زیست بوم دانشبنیان و خلاق و تولید کنندگان صنعت اسباب بازی با دو رویکرد بازار سازی برای شرکت های دانش بنیان و طراحی و تولید اسباب بازیهای با کیفیت با استفاده از مواد و تجهیزات ایرانی است.
روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور با اشاره به ظرفیت ایران در کسب سهم یک میلیارد دلاری از بازار جهانی صنعت اسباب بازی عنوان کرد: در حال حاضر عددی فراتر از ۱۰۰ میلیارد دلار است که سهم ایران از این میزان، حدود ۳۰۰ میلیون دلار معادل سهدهم درصد بازار جهانی است که یکسوم آن معادل ۱۰۰ میلیون دلار، تولیدات شرکتهای داخلی را شامل میشود.
وی با اشاره به ظرفیت ایران در کسب سهم یک درصدی معادل یک میلیارد دلار از گردش مالی بازار جهانی اسباب بازی عنوان کرد: با توجه به سهم یک درصدی کشورمان از جمعیت دنیا و برخورداری از نیروی انسانی خوشفکر، جوان و دانشآموخته، دور از ذهن نیست که بتوانیم از بازار جهانی اسباب بازی یک درصد را به خود اختصاص دهیم.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور عنوان کرد: سهم گردش مالی در صنعت اسباب بازی با توجه به تولید داخل میتواند یک میلیارد دلار شود یعنی رشد ۱۰ برابری داشته باشد.
دهقانی با اشاره به ظرفیتهای خلق ارزش افزوده و اشتغال آفرین صنعت اسباببازی ایران یادآور شد: این ظرفیت در کنار فرهنگ، هنر، اصالت و اندیشه در کشور وجود دارد و میتواند منجر به خلق خلاقیتها در حوزه اسباببازی شود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رییسجمهور با بیان اینکه این رویداد میتواند ارتباط میان صاحبان صنعت و تولیدکنندگان اسباب بازی ایجاد کند، افزود: این امر یکی از نقاط امیدبخش برای توسعه صنعت اسباببازی است و از آنجایی که در کشور توسعه فناوری رخ داده است، کودکان و نوجوانان نیز به اسباببازیهای مبتنی بر فناوری علاقه بیشتری دارند و این میتواند به توسعه حداکثری صنعت اسباب بازی منجر شود.
این رویداد با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوریهای فرهنگی و نرم و با همکاری مرکز ملی صنایع خلاق وزارت صمت، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، شورای نظارت بر اسباب بازی، انجمن تولید کنندگان اسباب بازی و مجمع فعالان اسباب بازی در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران در حال برگزاری است.
از مهمترین برنامههای این رویداد میتوان به نشستهای معرفی فناوری، تبادل تجربه، پنلهای تخصصی و نشستهای تعامل بین فعالان صنعت و شرکتهای خلاق اشاره کرد.
این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید
منبع:مهر