فناوری های نوین

طراحی و ساخت الکتروموتور و ژنراتور برای نخستین بار در ایران



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، محمد رستمی مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان با اشاره به کیفیت بالای محصولات شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین گفت: محصولات مجموعه ما قابل رقابت با نمونه‌های خارجی به بازار مصرف عرضه می‌شود و این تولیدات شامل الکتروموتورهای سه فاز صنعتی از ۵.۵ تا ۱۰۰۰۰ کیلووات مطابق با استانداردهای بین المللی و سازمان ملی استاندارد ایران است که تمام تست‌های لازم طبق استانداردهای معتبر جهانی و با تجهیزات پیشرفته انجام می‌شود.

وی افزود: در طول سه دهه گذشته، همراه با گسترش صنعت، این شرکت نیز رشد چشمگیری داشته است و با ۴۵۰ نفر نیروی کار، از جمله ۱۷۴ متخصص، ۱۲ واحد تولیدی و خدمات پشتیبانی متمرکز، به عنوان سازمانی حرفه ای مدیریت می شود که سالیانه توان تولید بیش از ۱۲۰۰ مگاوات معادل ۱۲ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع الکتروموتور و ژنراتور را دارد.

رستمی تصریح کرد: شرکت ما برای اولین بار در ایران محصولاتی از جمله الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف پوسته چدنی در سال ۱۳۷۸، الکتروموتور سه فاز فشار متوسط در سال ۱۳۸۶، ژنراتور دیزل در سال ۱۳۸۸ الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف دور متغیر در سال ۱۳۹۲،الکتروموتور سه فاز فشار متوسط ضد انفجار در سال ۱۳۹۴، الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف تهویه و استخراج دود در سال ۱۳۹۵، الکتروموتور سه فاز فشار ضعیف ضد انفجار در سال ۱۳۹۷،الکتروموتور سنکرون ۳۴ قطب با توان ۴۰۰۰ hp در سال ۱۳۹۹ و الکتروموتور سه فاز جریان متناوب ترکشن را در سال ۱۴۰۰ طراحی و تولید کرده است.

مدیر عامل شرکت ماشین‌های الکتریکی جوین خاطر نشان کرد: شرکت جمکو افزون بر تأییدیۀ استاندارد ملی ایران و اتحادیۀ اروپا (CE)، تأییدیۀ ATEX را از شرکت ECM ایتالیا برای الکتروموتورهای ضدانفجار و تأییدیه شرکت DEDAL بلغارستان را برای الکتروموتورهای استخراج دود دریافت کرده است. بر این اساس، همۀ الکتروموتورها و ژنراتورهای این شرکت بدون هرگونه محدودیت جغرافیایی امکان استفاده دارند. همچنین، شرکت جمکو در سال ۱۴۰۱ موفق شد عنوان «دانش بنیان» را از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری دریافت کند. این ویژگی ها، انگیزة لازم را به شرکت جمکو داده است تا به تولیدکنندهای جهانی در صنعت الکتروموتور تبدیل شود.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

منبع:مهر

دکمه بازگشت به بالا