رشد فناوری در زمان مدیریت دکتر روستاآزاد در دانشگاه شریف درخشان و محسوس بود
حسین افشین در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اهمیت برگزاری اولین دوره جایزه حکمرانی و فناوری روستاآزاد اظهار کرد: ما به دنبال این هستیم که جایزه حکمرانی روستاآزاد جریان ساز باشد. ما در این دوره افرادی را که در حکمرانی خوب موثر بودند را پیدا کردیم. در این جایزه بیشتر به دنبال این هستیم که پیشرو باشیم نه پیرو و دنباله رو. مرحوم روستاآزاد روحیه جریان سازی داشتند، جریان سازی یعنی ما یک سری عناوینی را مشخص کنیم و افراد در محورهای مشخص شده به حکمرانی خوب کمک کنند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور درباره عوامل موثر در حکمرانی خوب توضیح داد و افزود: کارآمدی دولت شاخصی برای حکمرانی خوب است. پاسخگو بودن مسئولین به مردم، شفافیت، مبارزه با فساد و حاکمیت مبتنی بر قانون از دیگر پارامترهای حکمرانی خوبی است. حال سوال مطرح می شود که چگونه باید به مردم پاسخگو باشیم؟ با فناوری.
وی با اشاره به ابعاد شخصیتی و مدیریتی دکتر رضاروستا آزاد گفت: ایشان هم معاون پژوهشی دانشگاه شریف و در یک بازه زمانی دیگر رئیس دانشگاه بودند. از روسای دانشگاه شریف می توان با یک عنوان و سبک مدیریتی مشخص یاد کرد و دوره ریاست دکتر روستاآزاد در دانشگاه شریف، دوره رشد و توسعه فناوری بود.
افشین ادامه داد: مرحوم روستاآزاد فردی بسیار دونده و پیگیر بودند و اهل گوشه گیری هم نبودند. دورانی که ایشان در دانشگاه شریف چه به عنوان رئیس و چه به عنوان معاون پژوهشی مدیریت داشتند، رشد فناوری در دانشگاه بسیار درخشان و محسوس بود.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در حاشیه مراسم اولین دوره جایزه حکمرانی روستاآزاد در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است جایزه روستاآزاد همانند جایزه مصطفی(ص) شود، گفت: خیر، چنین رویکردی وجود ندارد. ممکن است به عنوان الگو از این جایزه الهام گرفته باشد، ولی هر دو جایزه روستا آزاد و جایزه مصطفی (ص) دارای چارچوب های متفاوتی هستند.
وی همچنین در خصوص ادغام این جوایز برای برگزاری بهتر آنها گفت: تعریف این دو جایزه متفاوت است و این جوایز را نمیتوان با یکدیگر ادغام کرد. اجازه بدهید یکی دو دوره جایزه روستاآزاد برگزار شود و اگر امکان پذیر بود، تدبیری برای آن اندیشیده خواهد شد.
این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید
منبع:مهر