اخبار سایت

رئیس کمیسیون صنایع: در تصمیم‌گیری برای فضای مجازی آشفتگی وجود دارد



عزت‌الله اکبری تالار پشتی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون صنایع و معادن در مورد بررسی کیفیت اینترنت و شاخص‌های مرتبط با آن با رویکرد چالش‌های ایجاد شده برای شهروندان و کسب و کارهای اینترنتی، با اشاره به سهم اقتصاد دیجیتال در حوزه تولید ناخالص داخلی کشور گفت: در حوزه تولید ناخالص داخلی سهم کسب و کار اینترنتی الان در مرز ۸ درصد است درحالی که سهم میانگین در دنیا ۱۵ درصد است و بسیاری از کشورها از ۳۵ درصد عبور کردند و ما باید در برنامه هفتم توسعه هدف‌گذاری را بالای ۱۵ درصد قرار دهیم.

به گزارش ایتنا از ایسنا، وی با بیان اینکه «فضای مجازی محل تمرکز دشمنان است» اظهار کرد: باید دقت لازم و برنامه‌ای درست و حسابی برای این حوزه داشته باشیم و رضایت و اعتماد مردم را به شبکه‌های داخلی جلب کنیم. الان در این حوزه با تعدد مراجع مواجهیم؛ یک طرف وزیر ارتباطات قرار دارد که پاسخگوی مجلس است اما از طرف دیگر حداقل ۷ مرجع دیگر وجود دارد که در حال تصمیم گیری و باز و مسدود کردن هستند که نشان‌دهنده آشفتگی در صحنه تصمیم‌گیری است که موجب نگرانی مردم شده است.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس ادامه داد: در شرایطی که دشمن در این نقطه روی افکار جوانان ما و تهاجمات خود تمرکز کرده است، انتظار می‌رود رئیس جمهوری مدیریت کنند و وحدت رویه‌ای آنی را در این زمینه داشته باشیم.

اکبری افزود: خصوصی شدن شرکت مخابرات تبدیل به محل نزاع برای وزارت ارتباطات و این شرکت شده است در حالی که در این بخش‌ها ظرفیت‌های خوب و قابل قبولی دارند؛ انتظار می‌رود رئیس جمهوری در این حوزه نیز ورود کند و مسأله را برطرف نماید؛ از طرفی وزیر به عنوان پاسخگو به مجلس باید اختیاراتی داشته باشد؛ حکمرانی دولت باید نمود پیدا کند و دولت باید مرز دقیق این حکمرانی را مشخص کند. شرکت مخابرات نیز شرکتی بسیار عظیم با امکانات گسترده بوده و هست که نباید ظرفیت آن را نادیده بگیریم و با مشکلات خودش رهایش کنیم.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن تصریح کرد: ۲۰ میلیون خانوار را باید از تکنولوژی‌های روز دنیا نظیر فیبر نوری برخوردار کنیم درحالی که الان در مرز ۳.۵ میلیون هستیم. در حوزه الکترونیک و میکروالکترونیک از رئیس جمهوری درخواست داریم که موضوع را جدی بگیرند. بحث میکروالکترونیک و چیپ‌ست‌ها در آینده یکی از موضوعات جدی خواهد بود. نباید فاصله توجه و رسیدگی به شرکت‌های دانش‌بنیان آنقدر زیاد شود که این ظرفیت عظیم ترک کشور کنند و به سراغ کشورهای دیگری برود که با ما در رقابتند و خیلی از آنها نیز با ما دشمن هستند.

اکبری در پایان گفت: در شرایط جنگ اقتصادی انتظار این است که دولت سیاست منسجمی را در این حوزه برای اعتماد و رضایت مردم که اصل هستند انجام دهند؛ تحریم‌ها را هم اندیشمندان، دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان ما می‌توانند خنثی کنند. ان‌شاءالله با بسیج همه امکانات رئیس جمهور محترم به این مسأله توجه ویژه کنند و بر  آشفتگی‌های این حوزه که منشاء نارضایتی برای مردم است خط بطلان بکشد.

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

این مطلب از سایت ایتنا گردآوری شده است.

منبع: ایتنا

دکمه بازگشت به بالا