فناوری اطلاعات

آمریکا به پول بیشتری برای خلاصی از هواوی نیاز دارد



از زمانی که آمریکا، شرکت‌های هواوی و ZTE چین را تهدیدی برای امنیت ملی اعلام کرد، هزینه حذف تجهیزات مخابراتی ساخت این شرکت‌ها افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایسنا، دولت آمریکا در سال ۲۰۱۹ این دو شرکت چینی را هدف تحریم قرار داد و کارزاری را برای خلاصی کامل از شر آنها در خاک خود، به راه انداخت. اما اکنون به نظر می رسد که آمریکا برای کامل کردن این ماموریت، به پول بیشتری نیاز دارد. کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا در سال ۲۰۲۱، بودجه ۱.۹ میلیارد دلاری را برای کمک به اپراتورها به منظور تعویض تجهیزات ساخت شرکتهای  هواوی و ZTE اختصاص داد. با گذشت دو سال، معلوم شد آمریکا به پول بیشتری نیاز دارد و باید ۳.۰۸ میلیارد دلار دیگر برای این پروژه اختصاص دهد.

چرا آمریکا برای تکمیل این پروژه به پول بیشتری نیاز دارد؟

اگر در این فاصله، هزینه‌های بیشتری پیش نیاید، آمریکا، در مجموع پنج میلیارد دلار برای جایگزینی تجهیزات زیرساخت هزینه خواهد کرد. با این حال، به دلیل کمبود بودجه، کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا تصمیم گرفت اولویت‌ بندی کند. اولین شرکت‌هایی که در صف دریافت خسارت قرار دارند، اپراتورهایی با بیش از دو میلیون کاربر هستند.

علاوه بر این که آمریکا، برای تکمیل این پروژه به پول بیشتری نیاز دارد، به کشورهای اروپایی فشار می‌آورد تا همین اقدام را انجام دهند. تاکنون فقط سوئد و انگلیس، از این اقدام پیروی کرده‌اند. انگلیس پیش‌بینی کرده است که جایگزینی کامل تجهیزات زیرساخت ساخت هواوی، تا سال ۲۰۲۷ طول خواهد کشید. کشورهای دیگر به همکاری با شرکت‌های چینی ادامه می‌دهند و در حال حاضر، ۴۱ درصد از زیرساخت‌های نسل چهار (۴G ) اروپا به فناوری هواوی متکی است.

در حالی که آمریکا برای خلاصی از هواوی به پول بیشتری نیاز دارد، بعضی از کشورهای اتحادیه اروپا تصمیم گرفتند راه خود را بروند. آلمان، لهستان، پرتغال و اتریش همچنان از تجهیزات هواوی برای شبکه نسل پنجم (۵G) استفاده می‌کنند.

بر اساس گزارش وب سایت گیزچاینا، برلین می‌گوید خودش تصمیم خواهد گرفت که از چه تجهیزاتی استفاده کنند. این به معنای آن است که آلمانی‌ها، تسلیم فشار آمریکا نخواهند شد. به تازگی گزارش شده است که شرکت ودافون در آلمان، ۲.۸ میلیارد یورو برای جایگزینی تجهیزات هواوی هزینه خواهد کرد.

انتهای پیام

این خبر را در ایران وب سازان مرجع وب و فناوری دنبال کنید

منبع:ایسنا

دکمه بازگشت به بالا