Svenska temadagar

[ad_1]

Svenska temadagar är en plugin som visar vilken temadag det är i dag, varje dag. Visa upp en snygg kalenderwidget på din blogg eller hemsida med rolig information. För mer information kan du besöka Svenska temadagars hemsida

Alla vet ju om att vi firar Kanelbullens dag och Alla hjärtans dag men det är inte lika många som vet att vi också firar Pizzans dag, handduksdagen och tulpanens dag. Med Svenska temadagar plugin kommer du ha stenkoll på alla våra officiella och inofficiella temadagar. Det är en rolig detalj för din blogg eller hemsida men också ett perfekt ämne att inspireras av.

Genom att hålla koll på svenska temadagar kan du delta i firanden och diskussioner på sociala medier. Temadagar är mycket populära just nu och vi lägger till fler och fler i almanackan varje år. Men det handlar inte bara om roliga och knasiga teman som mat, film och blommor. Många av temadagarna är till för att belysa sjukdomar och samhällsfrågor som krig och jämställdhet.

Det är lätt att installera och lägga till Svenska temadagar på din hemsida. Klicka på installera och aktivera tillägget uppe till höger så kan du lägga till kalendern på din hemsida direkt. Svenska temadagar är ett snyggt tillägg som är helt anpassat för alla WordPressteman. När du lägger till Svenska temadagar kommer widgeten automatiskt att anpassa sig efter ditt tema och du behöver inte installera något mer eller lägga till någon kod. Svenska temadagar är helt gratis och är inte beroende av några tredjepartstillägg.

Innehåller alla svenska temadagar

Med tillägget Svenska temadagar får du en kalender som påminner dig om alla svenska temadagar, inofficiella och officiella. Nu kan du hålla stenkoll på svenska högtider och FN-dagar. Svenska temadagar informerar dig om roliga temadagar som Ostkakans dag, Star Wars-dagen den 4 maj (”May the fourth be with you”) och Vänsterhäntas dag. Nu kan du fira viktiga dagar som Köttbullens dag med den pompa och ståt som den förtjänar. Med den här pluginen kan du fira något varje dag, året om.

Fullt kompatibel med WordPress

Svenska temadagar plugin är fullt kompatibel med alla WordPress-teman. När en plugin är kompatibel med WordPress-teman betyder det att den kommer att anpassa sig helt efter ditt eget tema. Det här tillägget är tillgängligt för alla användare i världens största publiceringsplattform. Svenska temadagar kommer automatiskt att anpassa sig till ditt tema och allt du behöver göra är att installera och aktivera tillägget. Sedan kommer alla dina besökare att kunna se en fullt integrerad plugin med roligt innehåll.

Enkel att installera

Svenska temadagar är enkelt att installera och aktivera. Eftersom tillägget är fullt kompatibelt med alla WordPress-teman behöver du bara klicka på installera och sedan aktivera för att komma igång. Du hittar installationsknappen uppe till höger på den här sidan. Två klick och sedan har du en fullt fungerande widget som inte kräver några tredjepartstillägg eller koder.

Helt gratis tillägg till din hemsida

Svenska temadagar är ett helt gratis WordPress-tillägg. För att installera vårt tillägg behöver du bara installera och aktivera det. Du behöver inte skapa något konto, logga in eller betala något för att använda det.

[ad_2]

source_link
وردپرس

Leave a Reply

10 + 7 =