سفارت تایلند و دریافت ویزای این کشور

[ad_1]

برای دریافت ویزای تایلند چه مدارکی لازم است؟ سفارت تایلند کجاست؟ چگونه وقت سفارت تایلند بگیریم؟ کجارو در راهنمای سفارت تایلند، به این سوالات پاسخ می‌دهد.

مقاله‌های مرتبط:

اگر قصد سفر تفریحی به تایلند را دارید، لازم است پیش از سفر به این کشور ویزای توریستی دریافت کنید. ویزای توریستی تایلند در حال حاضر نیازی به مصاحبه ندارد و گردشگران تنها با ارائه مدارک خود به این سفارت در تهران، می‌توانند ویزای گردشگری بگیرند.

مدت اعتبار ویزای توریستی تایلند، سه ماه پس از صدور آن است. همچنین با دریافت ویزای تایلند می‌توانید ۳۰ یا ۶۰ روز در تایلند اقامت داشته باشید.

برای آشنایی بیشتر با مدارک سفارت تایلند، مراحل دریافت ویزا و دسترسی به این سفارت در تهران، همراه کجارو باشید.

سفارت تایلند کجاست؟

سفارت تایلند در تهران، بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک ۳ قرار دارد.

موقعیت سفارت تایلند در تهران روی نقشه

بیشتر بخوانید:

ساعات کاری سفارت تایلند

سفارت تایلند روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

بخش کنسولی سفارت تایلند

برای ارتباط با بخش کنسولی سفارت تایلند می‌توانید از آدرس ایمیل زیر برای ارتباط با بخش کنسولی استفاده کنید. از طریق این ایمیل می‌توانید کلیه سوالات، پیشنهادات و هر مورد مرتبط با این بخش را به زبان انگلیسی، مستقیم با کنسول‌ها در بخش کنسولی، در میان بگذارید.

ساعت کاری بخش تحویل مدارک و دریافت ویزای سفارت تایلند

برای تحویل مدارک خود به سفارت تایلند می‌توانید روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ به این سفارت مراجعه کنید. دریافت ویزا از سفارت تایلند نیز از ساعت ۱۳:۳۰ الی ۱۶:۰۰ روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه امکان‌پذیر است.

ویزای تایلند

مراحل درخواست ویزای توریستی تایلند

قوانین کلی

  • تمام متقاضیان باید هنگام درخواست ویزا در ایران حضور داشته باشند.
  • هزینه پرداخت‌شده برای ویزا به هیچ وجه قابل برگشت نیست. (۳۵ یورو برای ویزای یک بار ورود و ۷۰ یورو برای ویزای ۲ بار ورود).
  • آژانس‌های مسافرتی می‌توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزای توریستی درخواست ویزا کنند. برای سایر انواع ویزا، متقاضی باید شخصا به سفارت مراجعه کند.

پاسپورت

  • پاسپورت باید هنگام درخواست ویزا حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشد.
  • پاسپورت باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.
  • پاسپورت باید دارای حداقل یک صفحه ویزای سفید برای چسباندن ویزای تایلند باشد.
  • اگر تاریخ ۲۹ فوریه در گذرنامه قید شده باشد (تاریخ صدور/ انقضا یا تاریخ تولد) باید چک شود که سال کبیسه است یا خیر.
  • در صورت وجود هر گونه مهر یا علامت یا نوشته مشکوک و ناآشنای تایلندی در گذرنامه، حتما از سفارت درخواست راهنمایی کنید.
  • در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی، با سفارت مشورت نمایید.

هزینه ویزای تایلند

  • ویزای توریستی یک بار ورود: ۳۵ یورو
  • ویزای تجاری یک بار ورود: ۶۰ یورو
  • ویزای تجاری چند بار ورود یک ساله: ۱۴۰ یورو
  • ویزای گذری: ۲۵ یورو

ویزای تایلند

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی تایلند

۱. اصل و کپی بليط (حتما در یک صفحه A4) تاييد شده هوايی به مقصد تايلند الزامی است.

۲. یک قطعه عکس جديد ۳ در ۴ رنگی، تمام رخ، بدون عينک (به فرم ویزا چسبانده شود)

۳. اصل گذرنامه

۴. کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی (حتما در یک صفحه A4)

۵. اعتبار گذرنامه حتما بايد بيشتر از شش ماه باشد.

۶. تکميل کردن یک برگ فرم صدور ويزا (فرم ويزا حتما تايپ شده باشد)

۷. جهت تحويل و دريافت مدارک حضور صاحب گذرنامه الزامی است.

۸. وجه قابل پرداخت فقط به واحد پول يورو به مبلغ ۳۵ يورو است.

ثبت‌نام و گرفتن کد برای آژانس‌های مسافرتی

آژانس‌های مسافرتی که مایل هستند کد ثبت از سفارت پادشاهی تایلند دریافت کنند و برای مسافرین خود درخواست ویزا بدهند، باید اطلاعات زیر را دانلود کرده و بعد از مطالعه و تکمیل فرم، اطلاعات مورد نظر را به سفارت ارائه کنند:

شرایط ثبت‌نام و گرفتن کد برای آژانس‌های مسافرتی که تمایل به اخذ ویزای تایلند دارند

فرم درخواست ثبت‌نام و گرفتن کد برای آژانس‌های مسافرتی برای درخواست ویزای تایلند

از سال ۲۰۱۱، کد ثبت به مدت یک سال معتبر است و باید هر سال از طریق ارسال یادداشت رسمی به بخش کنسولی سفارت و قبل از ۱۵ ژانویه هر سال تمدید شود. در غیر این صورت کد ثبت، صفر شده و باطل می‌شود. همچنین آژانس مذکور دیگر نمی‌تواند برای متقاضیان ویزا بگیرد و باید مجددا برای گرفتن کد اقدام کند.

[ad_2]

منبع :زومیت

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.